I: Goldmax scorpius na opravu
I: Goldmax scorpius na opravu
Název: Notebook s vadnou grafikou
Info:Mám doma notebook, kterému čerstvě skončila záruka. Je to Goldmax Scorpius-i7 3470, ATI 7970, 16GB DDR3, 256Gb SSD a 500GB disk, nějaké premiove kalibrovane LCD, pc přez 55000
Odešla tam grafika, dělá to pruhy a čáry, než začne nabíhat systém tak je obraz v pohodě.
Jelikož už nehraju hry nemám ambice grafiku shánět. Má to nějakou cenu to prodat někomu kdo si to dá do kupy, nebo mám sehnat nějakou slabší grafiku a nechat si to? Případně někdo nějakou nabídne? Díky
Info:Mám doma notebook, kterému čerstvě skončila záruka. Je to Goldmax Scorpius-i7 3470, ATI 7970, 16GB DDR3, 256Gb SSD a 500GB disk, nějaké premiove kalibrovane LCD, pc přez 55000
Odešla tam grafika, dělá to pruhy a čáry, než začne nabíhat systém tak je obraz v pohodě.
Jelikož už nehraju hry nemám ambice grafiku shánět. Má to nějakou cenu to prodat někomu kdo si to dá do kupy, nebo mám sehnat nějakou slabší grafiku a nechat si to? Případně někdo nějakou nabídne? Díky
Přes IGP to nepojede ,protože je odpojená. Pokud chceš ,aby ti NB aspoň fungoval tak odinstaluj ovladače na GPU a vše pojede Ok.
Ale jinak vítej v klubu mrtvých HD 7970M protože už jsi třetí na koho jsem narazil nebo mi psal ,protože mě v polovině května u Zaklínače 3 také grafika zemřela.
Jelikož NB momentálně nepotřebuji tak jsem složil desktop s GTX 970tkou
https://www.youtube.com/watch?v=UDlEY6ezN10
Ale jinak vítej v klubu mrtvých HD 7970M protože už jsi třetí na koho jsem narazil nebo mi psal ,protože mě v polovině května u Zaklínače 3 také grafika zemřela.
Jelikož NB momentálně nepotřebuji tak jsem složil desktop s GTX 970tkou
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=UDlEY6ezN10
No presne takhle nejak je zdechla..... a rozsypana je i pred instalaci ovladacu prave. Ja doma uz nic jinyho nez tenhle a jeste jeden starickej notes nemam. Hry uz nehraju. Proto se mi to ani nechce opravovat. Zbytecne to pri cumeni na FB zere
. Bych to nejradsi prodal nekomu kdo si to da do kupy a koupil nakej tenkej slabsi notes
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jen tak. Chtěl jsem tak nějak vědět po cca kolika hodinách ta grafika zemřela ,protože vlastně běží pořád když je NB zapnutý. Můj NB měl najeto nějakých 14K hodin a od dalšího uživatele vím že měl najeto něco málo přes 10K hodin a zemřela mu také grafika.
Ono asi jak se zdá HD 7970M opravdu žádnou kvalitou není ,protože plno lidem tato grafika umírala i po pár měsících co jsem četl na notebookreview foru
Hned jsem si říkal zlatá moje stará HD 6990M která běží do dnes co vím od kamaráda kterému jsem NB tehdá prodával a to už je ten NB starý 4 roky
njn příště na takovýto NB brát radši záruku ty tři roky.
Ono asi jak se zdá HD 7970M opravdu žádnou kvalitou není ,protože plno lidem tato grafika umírala i po pár měsících co jsem četl na notebookreview foru
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)