Rozšíření paměti a věci k tomu související
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Rozšíření paměti a věci k tomu související
Nevíte jak je to s upgradem ram pro můj NT? Resp. jaký druh paměti přesně do typu tohoto NTB patří a zda si ji mohu sám rozšířit o modul 1GB a ponechat tam paměť původní, aniž bych přišel o záruku? A jak pak nastavím, aby mi grafika jela na plných 256 MB? V Biosu se k této položce nedostanu (možná proto, že mám zatím jen 512 Ram) a grafika mi ukazuje 128 MB, v systému ATI Catalist Centru - však píše 256... PS: sice jsem četl, že se to tu s tou grafikou řešilo už mnohokrát, ale nějak jsem nenašel to opravdové řešení... jsem sice krátkozraký, ale... dyžtak díky za odkaz...
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
to David Havel
patrne tam mas tenhle modul 512 MB (PC4300 SO-DIMM 200pin (DDR2-533)) ale nejlíp je stahnout si nejakou utilitku, ktera ti rekne presne co tam mas za typ i velikost- napr. everest
na zaruku notebooku nema doplneni pameti ani uplna vymena modulu vliv.
dodatek: pokud bys chtel provozovat jako operacni system vistu, bylo by lepsi koupit rovnou dva ty 1gb moduly
patrne tam mas tenhle modul 512 MB (PC4300 SO-DIMM 200pin (DDR2-533)) ale nejlíp je stahnout si nejakou utilitku, ktera ti rekne presne co tam mas za typ i velikost- napr. everest
na zaruku notebooku nema doplneni pameti ani uplna vymena modulu vliv.
dodatek: pokud bys chtel provozovat jako operacni system vistu, bylo by lepsi koupit rovnou dva ty 1gb moduly

jinak ten boook jsem vlastnil a visty instalovane original acer šlapaly luxusne rychle..