Rozšíření paměti a věci k tomu související

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
David Havel
píše často
Kontaktovat uživatele:

Rozšíření paměti a věci k tomu související

Příspěvekod David Havel » 03 pro 2007 16:39

Nevíte jak je to s upgradem ram pro můj NT? Resp. jaký druh paměti přesně do typu tohoto NTB patří a zda si ji mohu sám rozšířit o modul 1GB a ponechat tam paměť původní, aniž bych přišel o záruku? A jak pak nastavím, aby mi grafika jela na plných 256 MB? V Biosu se k této položce nedostanu (možná proto, že mám zatím jen 512 Ram) a grafika mi ukazuje 128 MB, v systému ATI Catalist Centru - však píše 256... PS: sice jsem četl, že se to tu s tou grafikou řešilo už mnohokrát, ale nějak jsem nenašel to opravdové řešení... jsem sice krátkozraký, ale... dyžtak díky za odkaz...
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz

Rexy

Příspěvekod Rexy » 03 pro 2007 18:06

to David Havel

patrne tam mas tenhle modul 512 MB (PC4300 SO-DIMM 200pin (DDR2-533)) ale nejlíp je stahnout si nejakou utilitku, ktera ti rekne presne co tam mas za typ i velikost- napr. everest

na zaruku notebooku nema doplneni pameti ani uplna vymena modulu vliv.

dodatek: pokud bys chtel provozovat jako operacni system vistu, bylo by lepsi koupit rovnou dva ty 1gb moduly

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 03 pro 2007 20:47

:D jakmile tam hodis na 1gb ram celkove tak budes mit 382mb na grafice.........jak tam das 2gb ram tak budes mit 512mb ram na grafice.........to jest vždy dedikovanych 128mb+ zbytek co si nasdílí z ram a co nemá na výkon ve hrách vliv....tak bych tto rekl jako laik..... :D

jinak ten boook jsem vlastnil a visty instalovane original acer šlapaly luxusne rychle.. :wink:

Zpět na „Hardware“