Program Notebook hardware Control
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim mam notes acer aspire 5520G-502G25Mi
pouzival jsem Empowering technology ale presel jsem na NHC.
Diky NHC se mi pohybuje takt procesoru od 800 do 2000 MHz i presto ze mi pise ze nepodporuje to dynamic switching takze parada.
Nemuzu si to vynachvalit podarilo se mi neco co mi s programkem od vyrobce nikdy neslo,podle narocnosti aplikaci se meni tak procesoru,tudis uz tak nehreje a nedela kraval pri v podstate nic nedelani.
Proste super, vrele doporucuji.
pouzival jsem Empowering technology ale presel jsem na NHC.
Diky NHC se mi pohybuje takt procesoru od 800 do 2000 MHz i presto ze mi pise ze nepodporuje to dynamic switching takze parada.
Nemuzu si to vynachvalit podarilo se mi neco co mi s programkem od vyrobce nikdy neslo,podle narocnosti aplikaci se meni tak procesoru,tudis uz tak nehreje a nedela kraval pri v podstate nic nedelani.
Proste super, vrele doporucuji.
AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, Vista Home Premium
zdravim ludia,mam maly problem s nhcckom.v cpu speed mi nechce menit takt procesora ci uz pri napajani na baterku,alebo pod adapterom,stale mi vypisuje chybu ERROOR ON CHANGING THE CPU SPEED...doteraz to fungovalo v pohode,tak neviem co sa stalo...skusal som ho aj niekolko krat preinstalovat,ale bez vysledku...poradte...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
Cau mi to taky pise "ERROOR ON CHANGING THE CPU SPEED" ale pri tom mi to tu frekvenci normalne meni ale jedine kdyz mam current power plan nastaveny na rovnovahu kdyz si udelam vlastni profil tak uz to nefunguje. Tak na to kukni mohlo by to byt tim
A nebo je taky moznost jestli jsi to treba nezakazal v biosu pokud tam mas tohle nastaveni
A nebo je taky moznost jestli jsi to treba nezakazal v biosu pokud tam mas tohle nastaveni
AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, Vista Home Premium
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“