Ovladače na bluetooth a wifi do ACER ASPIRE 3000
Ovladače na bluetooth a wifi do ACER ASPIRE 3000
Ahoj,mam notebook acer aspire 3000,odesel mi v nem harddisk tak tam mam novy a potrebuju ovladace na bluetooth a wifi,nemuzu je nikde sehnat tak bych potreboval poradit kde je stahnout nebo aspon jak se menuji.. prosim moc pomocte mi !!!
1, www.acer.cz (WiFi tam je urcite).
2, Co takto zavolat na technicku podporu Acer? Ti ludia su tam nato, aby pomohli.
C
2, Co takto zavolat na technicku podporu Acer? Ti ludia su tam nato, aby pomohli.
C
bluetooth sem nainstaloval z cd k notebooku ale kdyz ho spustim napise mi to tohle: Bluetooth device not found.please verify that your bluetooth device is properly connected and turned on.... je to spravne?? jinak tlacitko na spusteni bluetooth nereaguje a kdyz v ovladacich panelech chci otevrit nastaveni bluetooth tak to nic neudela jen se obevi presipaci hodiny po 5 vterinach zmizej a nic.... pak to zase napise tamto... uz nevim jak dal
no uz jsem zjistil ze to nema bluetooth ten si koupim pridavnej ale wifi by to mit melo..na cd ovladace jsou i k wifi i k bluetooth ale na notebooku mam samolepku co to vsechno ma a je tam napsany: Wi-Fi b/g*: Wirless Protocols compliant... a ta * je: Specification vary depending on configuration .. tak poradte prosim
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“