Nastavení Wordu

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
gelty
občas něco napíše

Nastavení Wordu

Příspěvekod gelty » 04 dub 2009 10:23

Chlapi, možná můj příspěvek sem nepatří,ale myslím, že pro vás to bude banalita a budete mi schopni pomoct.
Mám v noťasu Office 2003 a tedy i Word. Zpočátku,když sem v něm psal a udělal nějaký překlep, nebo hrubku,tak mi pod tím slovem se objevila červená vlnovka, která mne na to upozornila. Pak sem si hral s nějakým nastavením úprav a od té doby se mi to neukazuje,což mi vadí a rád bych to zas nějak aktivoval. Bohužel, se mi to nedaří a i při kontrole s dalším noťasem, sem nepřišel na to, kde se ta funkce zapíná.
Nevíte náhodou někdo, kde se to aktivuje? Jinak, zkoušel sem přeinstalovat celý Word včetně oprav chyb, ale výsledek je pořád stejný :cry:
Díky moc za rady.... :wink:

Zdenek444
občas něco napíše

Příspěvekod Zdenek444 » 04 dub 2009 13:53

Nemáš náhodou zaškrtnuto v kontrole pravopisu Možnosti -> Skrýt pravopisné chyby? Asi těžko, to by tam asi po přeinstalaci nebylo, ale podívat se můžeš :wink:

gelty
občas něco napíše

Příspěvekod gelty » 04 dub 2009 15:40

Zdenek444 píše:Nemáš náhodou zaškrtnuto v kontrole pravopisu Možnosti -> Skrýt pravopisné chyby? Asi těžko, to by tam asi po přeinstalaci nebylo, ale podívat se můžeš :wink:

Týýýýjo, neuvěříš, ale opravdu sem to měl zaškrtnuté i po přeinstalování 8) Díky moc, už to funguje :) :D

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“