Chyba Office - nevie nájsť dokument

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Marsus
občas něco napíše

Chyba Office - nevie nájsť dokument

Příspěvekod Marsus » 24 dub 2009 09:13

Vyskytla sa mi chyba v ntb, keď som chcel otvoiť dokument vo Worde. Vyskakuje stále hláška, že systém nemôže nájsť položku a že sa mám uistiť, či je názov dokumentu správny. Už som z toho na nervy.
Mám Vistu Premium 32, Oficce 2003 a potom som nainštaloval 2007 v ntb. Začalo to robiť na starom pc kde mám XP a Office 2003. Zaujímavé, že nie sú nijak prepojené, maximálne som prenášal dokumenty cez kľuč alebo prenosný disk alebo kopíroval.
Ntb som nedávno preinštaloval a posťahoval všetky dostupné aktualizácie aj na Office 2003 a 2007. No potom so doinštaloval nejaký balíček kompatibility zo stránky Microsoftu a jeho SP1, neviem či to nerobí po tej inštalácii. Tiež som dal všetky programy v ntb otvárať ako správca v Office 2003 aj 2007, no nepomohlo. Dokumenty môžem otvoriť iba cez položku Otvoriť a vyhľadať v zložkách ručne.
Neviete mi prosím vás pomôcť tí, čo ste skúsní? Ma trafí, keby som mal preinštalovávať zase.
Nejaký víru mi nehlási ani ntb /ESS4/ ani pc /NOD 4/ aj kľúč som preskenoval a nič a teraz skenujem prenosný disk.

Marsus
občas něco napíše

Dopnlenie

Příspěvekod Marsus » 24 dub 2009 09:23

Vyskúšal som dokument bez diakritiky a aj ho pozmeniť a to isté.

Aby som to ujasnil, ono to hodí najprv tú chybovú hlášku a potom otvorí Word ale je prázdny s modrou výplňou a bez názvu dokumentu je tam len napísané Microsoft Word.

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“