CM disk cleaner + diskCleanery všeobecně...

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Mejsny
občas něco napíše

CM disk cleaner + diskCleanery všeobecně...

Příspěvekod Mejsny » 22 čer 2009 23:06

Ahojda,

před nedávnem jsem začal používat programy různé na čištění disku. používám CM disk cleaner - jsem poměrně sním spokojen (z laického pohledu), akorát bych měl pár dotazů na toho, kdo ho také používá:

1) Optimize RAM - k optimalizování RAMky.. může mi někdo prosím pěkně říci, co to přesně dělá? Podle toho, kolik napíšu do toho políčka, tak to uvolní navíc ještě RAMky... ale co to udělá, že to uvolní další RAMku? něco to ukončí či co? Co se stane, když bych dal uvolnit celou RAM?

2) Jak funguje File Erase? nepřišel jsem, k čemu to je a co mám kde dát, aby to něco udělalo.. :-(

3) Ty ostatní mi jsou snad jasné.. Znáte/máte někdo nějaký fígle spojené s tímto programem, nebo něco, co vždy pomůže?

4)Jinak používám dohromady tři disk cleanery... (CM disk cleaner, dick cleaner, FCleaner). Protože mi každ znich vždycky najde něco! ikdyž to dělám hned po sobě! nebo může někdo doporučit nějaký the best dick cleaner?

Děkuji
Fujitsu Siemens Amilo Pa 2548
AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-64 2,2 GHz. 2GB RAM 320GB HDD, DVD-RW, NVIDIA GeForce 8400M G, Windows Vista Home Edition SP2

NBumBum
píše často

Příspěvekod NBumBum » 23 čer 2009 08:16

Co se uvolneni RAM tyce. Sice ten produkt neznam, ale obecne se nedoporucuje tohle pouzivat...Popravde jsem nikdy moc nechapal smysl takovychto programu protoze vetsinou OS vi mnohem lip nez uzivatel co v pameti potrebuje a co ne...

Jinak na cisteni pouzivam CCleaner a nestezuju si:)

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 23 čer 2009 09:01

přesně tak,uvolníš RAMky,systém je stejně hned zaplní,takže akorát zpomaluješ systém jako taký,
File Erase - mazání souborů
a pokud chceš výkonný a rychlý cleaner,nejosvědčenější je CCleaner a pak jen na registry Free Window Registry Repair http://www.snapfiles.com/get/winregrepair.html
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

reburke
píše často

Re: CM disk cleaner + diskCleanery všeobecně...

Příspěvekod reburke » 23 čer 2009 10:16

Mejsny píše:nebo může někdo doporučit nějaký the best dick cleaner?

Děkuji

to bych doporucil asi pravidelne pouzivat mydlo a sprchu :lol:

jinac ja pouzivam tuneup utilities hlavne kvuli defragmentaci a cisteni registru. spis pro pocit, kdyz neco odinstaluju, tak aby to nezanechavalo tolik bordelu;o). a taky na nastaveni programu po spusteni-casto jsou zapnute uplne blbosti.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“