že jsem Vůl, to vím, prosím nenadávat
obnova dat po formátu externího HDD
obnova dat po formátu externího HDD
ahoj, chtěl jsem upravit flashku pomocí nástroje diskpart, při výběru disků jsem omylem /nebo schválně?/ klikl na externí HDD, pak jsem použil příkazy "clean,create partition primary,select partition 1 a na závěr formát na NTFS". Ten běžel asi do 20%, pak se mě nezdál čas toho formátu, tak jsem cmd zavřel. Následně jsem nenašel externí HDD v "tento počítač" a bylo mě jasné co jsem provedl. Měl jsem na něm přes 200 GB různých dat, možná výhoda je, že se jedná o exrerní disk na který se následně nezapsala žádná data. Formát neproběhl do konce, předtím byl na něm taky NTFS. Dají se ty data zachránit normálním způsobem?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
No zas mas ted spoustu mista na externim disku a nebudes chvili potrebovat vetsi
Existuji na to ruzne programy, klidne jich vyzkousej vic, ale nech obnovovat data na jiny disk. Kdyz se to nejakemu programu moc nepovede, tak pak neni nic ztraceno a muzes to zkusit jinym.
- GetDataBack
- Data Recovery Wizard
- PhotoRec
Existuji na to ruzne programy, klidne jich vyzkousej vic, ale nech obnovovat data na jiny disk. Kdyz se to nejakemu programu moc nepovede, tak pak neni nic ztraceno a muzes to zkusit jinym.
- GetDataBack
- Data Recovery Wizard
- PhotoRec
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
jo díky, mám tam různá data, kdyby jen fotky, jsou už venku, ale taky 30 záloh her co jsem měl originály a prodal, nerad bych je zas kupoval
...teď mě běží na tom už 2 hodiny EasyRecovery, píše ještě 8 hodin, snad to dokáže,no
tak po 13 hodinách program našel nějakých 130GB, ale při jejich kopírování na svůj HDD asi po hodině počítač vytuhl a musel jsem jej natvrdo vypnout. Druhý pokus jsem zahájil s Diskinternals partition recovery
tak po 13 hodinách program našel nějakých 130GB, ale při jejich kopírování na svůj HDD asi po hodině počítač vytuhl a musel jsem jej natvrdo vypnout. Druhý pokus jsem zahájil s Diskinternals partition recovery
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“