Jaké používáte programy na údržbu NB
Jaké používáte programy na údržbu NB
Sem můžete psát programy, které používáte + jak často NB testujete, . .
-
- guru
programky ktere používame
Ahoj tento programek je velice dobrej tolik funkci ale bežny uživatel nevyužije je to spíš pro fajnšmejkra. Já ho měl cca měsíc a pul a pak jsem ho odinstaloval z běžného Pc. Pote jsem objevil jeden dobrej program spíš jsem se oněm doslechl z Tv a pak ještě od par přátel, že je to vyníkající společník a velky pomocník a jmenuje se Revo Uninstaller opravdu tě zbaví uplně všeho včetně věcí v registru. Michal
Turek777 píše:TuneUp Utilities 2010 - v pohodě prográmek
Ccleaner - Úklid
O&O Defrag Professional - nejlepší defrag, co jsem mohl vyzkoušet
NHC, Everest Ultimate - správa pc od obecných info, přes ovladače, po teploty a spoustu dalšího
Příkaz "msconfig" - kontrola programů "po spuštění"
Příkaz "services.msc" - změna některých nepotřebných služeb (provádět nejlépe s návodem )
XP Antispy (pravděpodobně jen pro XP) - výborná utilita, pro zastavení některých zbytečností o kterých ani nevíte a přitom na pozadí probíhají + zrychlení vypnutí, vymazaní stránkového souboty atd.
XP Lite Pro (jen pro XP) - fanstickej nástroj, pro ořezání Vašich woken naprosto nepředstavitelným způsobem (opět doporučuji se podivat na webu po návodu, jinak si můžete, jako u služby "service.msc" velmi slušně zavařit resp. zaseknout )
O&O Defrag Professional - nejlepší defrag, co jsem mohl vyzkoušet
NHC, Everest Ultimate - správa pc od obecných info, přes ovladače, po teploty a spoustu dalšího
Příkaz "msconfig" - kontrola programů "po spuštění"
Příkaz "services.msc" - změna některých nepotřebných služeb (provádět nejlépe s návodem )
XP Antispy (pravděpodobně jen pro XP) - výborná utilita, pro zastavení některých zbytečností o kterých ani nevíte a přitom na pozadí probíhají + zrychlení vypnutí, vymazaní stránkového souboty atd.
XP Lite Pro (jen pro XP) - fanstickej nástroj, pro ořezání Vašich woken naprosto nepředstavitelným způsobem (opět doporučuji se podivat na webu po návodu, jinak si můžete, jako u služby "service.msc" velmi slušně zavařit resp. zaseknout )
Acer TimelineX 3820TG / Intel Core i5 430M (2,27 GHz) / 2×4 GB DDR3 666 MHz / ATI Mobility Radeon HD 5650 + Intel GMA HD / 13,3" 1366 × 768 px, LED, lesklý / Seagate Momentus XT 750GB / Windows 7 64bit
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“