Acer aspire 6530G

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
soukupdaniel
občas něco napíše

Acer aspire 6530G

Příspěvekod soukupdaniel » 14 bře 2010 13:46

Zdravim schánim Microsoft® Windows Vista™ Home Premium Service Pack 2 měl sem ho v tomto neotbuku ale změnil sem HDD a sou fuč prosím někoho kdo má stejnej OP SYSTEM at mi prozvoní na tel 721506608 .sem ho schaněl ke stažení ale není ta samá verze produktove číslo mám REG číslo předem děkuji

mikl3
píše často

Příspěvekod mikl3 » 14 bře 2010 13:52

no nevím jak to napsat, ale domnívám se, že jsou nějaké licence, tedy když si koupíš normální visty v obchodě za nějaký prachy, tak můžeš je mít jen na jednom PC to je jasný, jinak je to u multilicencí, ale jestli někdo má normální OS, tak ho nenarve na jinej PC, teda kdysi můj kámoš přepaloval XPčka úplně v pohodě nelegálně, ale nemohl aktualizovat, protože by ho to zjistilo, že má ilegal, potom si myslím, že microsoft řekl, že jim na tom nezáleží, že chtějí podporovat svůj SW i když nelegální, takže aktualizace pojedou, ale jak to je teď to nevím,
fakt si ale myslím, že to je pošetilé řešení, takhle to nepůjde

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer aspire 6530G

Příspěvekod stavač » 14 bře 2010 14:36

jedine čo ti pomože je bud si zakupiš od acer Recovery, volakdo ti poskitne recovery z takeho isteho notbuku alebo si požičaj od niekoho orginal vistu HP a ked hu budeš inštalovat natvoj notbuk tak nezadaš licenciu ale až naposledy z nalepky čo máš na spodo notbuku, nainštaluj ovladače, spusti aktivaciu po telefone a zavoláš na microsoft ativačneho centra kde to uspešne zaktivuješ, SP2 si možeš aj volne stiahnut alebo sa stiahne počas aktualizacii, bolo by dobre keby si si po registracii spravil obraz operačného systemu cez Norton Ghost v prípade havarie systemu si to obnovíš alebo si ten obraz peveho disku particie C:/ preneseš na druhy sata disk, nezaleži od koho máš vistu ale mosíš tam zatat licenciu ktorú máš legálne.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

soukupdaniel
občas něco napíše

Příspěvekod soukupdaniel » 15 bře 2010 00:32

Předem dík ale mě natom běha wista i registrovane je mam přes moje čislo na spod nedboku mě stačí kopije wistwa home premum servis pac 2 je to na 2 DVD.Tu wistu co mám tak je na jedno DVD a není kompabylní z mím nedbokem tak ovladače stahuju z www.ACER.cz ale není to ono tak předem dík

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 15 bře 2010 02:05

Vista je kompaktibilna z notbukom aj ovladače zo stranky acer, vyrobca počitačov ma tu istu vistu jak ktoru si kupil v obchode a iba je v tom rozdiel taky že ta vista je už ativovana a su v nej vložene ovladače a kde jaky soft no zvečša ftakoviny ako dema,ešte je tam vložene MBR v ktorom je zapis tipu notbuku ktorí sa odkazuje na bios príslušneho notbuka na ktorí je určená, tento operačny system je vloženy do vytvoreneho skriteho oddiela v ktorom su nástroje oko Rytools aPQWIN, potom takyto skrity oddiel ti funuje na tlačidla klaves ALT+F10 čiže tovarne nastavenia
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

soukupdaniel
občas něco napíše

Příspěvekod soukupdaniel » 15 bře 2010 13:54

Zdravim ja sem bios přehral novější verzí tet dotoho dám jakej op system chci běhaj tam windovs 7 ale není to ono vše se musí dotahovat proto schaním wista ale musí to byt na acer 6530 G Dík

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 15 bře 2010 14:44

ja som na taketo notbuky inštaloval WinXP,vista Ultimate a W7 HP pre znamich na policii a bios som tam mal povodní a vobec som nespozoroval že system ma daku vadu, ja som dost nainštaloval notbukov policajtom a žiaden sa nestažoval že mu dačo nefunguje, inak ked maš znamich na policii tak sa dopracuješ za dobre peniaze k notbukom a deskopom ktore zhabe sof policia.

soukupdaniel
občas něco napíše

Acer aspire 6530G

Příspěvekod soukupdaniel » 15 bře 2010 16:51

Ja sem též dost nainstaloval nedboku nebo PC ale sam mam jen problem sehnat windows wista pro acer 6530G ja jinak skladam PC a nedok sem osvč
ale chci si nějak sehnat ten OP sys nic víc ale Dík

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“