Záloha Fotek muziky filmů apod.
Záloha Fotek muziky filmů apod.
Co si myslíte o zálohování? kolikrát tak zálohujete za měsíc? Na co se nejvíce vyplatí zálohovat Externí HDD, DVD, nebo něco jiného?
Hp 620 Dual-Core T4400 2.20 GHz 4Gb RAM Win 7 Home Premium
záloha
osobně zálohuju cca jednou za dva měsíce na HDD, který mi zůstal po mém stolním PC a koupil jsem si na něj externí box.
záleží kdo má jaká data a jak si jich cení. Mě osobně jsou ukradený filmy, hudba i programy...to vše se na netu dá opět najít, ale fotky si znovu nevyfotíš, takže radím zálohovat
záleží kdo má jaká data a jak si jich cení. Mě osobně jsou ukradený filmy, hudba i programy...to vše se na netu dá opět najít, ale fotky si znovu nevyfotíš, takže radím zálohovat
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
hw
rozhodně bych šel do externího HDD. Ty jsou totiž o fous odolnější než klasický HDD, který vložíš do boxu.
A pokud máš dost peněz, tak pořiď rovnou SSD.
A pokud máš dost peněz, tak pořiď rovnou SSD.
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
hw
jasně, cena hovoří proti...proto jsem psal, že si máš SSD pořídit pokud máš peníze.
Jako zálohovací disk si pořiď nějaký externí 2TB a klidně i síťový, ať to máš bez kabelů. Pomalejší přenos dat přežiješ, pokud nehodláš na disk přistupovat každý den několikrát.
Jako zálohovací disk si pořiď nějaký externí 2TB a klidně i síťový, ať to máš bez kabelů. Pomalejší přenos dat přežiješ, pokud nehodláš na disk přistupovat každý den několikrát.
Disk + box muze mit vyhodu v tom, ze jde vzdy disk nenasilne vyndat. Kdyz koupis externi disk, ktery nepujde jednoduse rozdelat a chcipne ti elektronika ramecku, tak se k datum nedostanes nebo poskozeny ramecek uz nevyreklamujes.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“