HP recovery
HP recovery
Viete mi niekto vysvetlit ako to funguje? (mam disk C normal s win. a disk D s nazvom HP recovery) vraj ten druhy disk je na obnovu win. ked sa nieco pokasle
mno, v manualy od not. som nasiel navod na to zalohovanie cez HP Recovery , (siel som to podla toho vyskusat, ani som ho nemal nainstalovany, zvlastne) tak som ho nainstaloval, vsetko v pohode, ale, ked som si chcel zalohovat win na DVD tak mi to stale pise chybu
, tusim, daky Error 20 , neviete co to ma znamenat ???
V navode je tiez pisane , ze tento program nepodporuje DVD+/- RW ,predpokladam ,ze su to prepisovatelne DVD nie? alebo to znamena aj nieco ine? lebo moje DVD niesu prepisovatelne maju oznacenie DVD+R , ale pod tym je znacka RW , tak teraz co je to za oznacenia ?
Som trochu mimo z tychto oznaceni diskov, napalujem len prilezitostne takze nepoznam tieto srandy

V navode je tiez pisane , ze tento program nepodporuje DVD+/- RW ,predpokladam ,ze su to prepisovatelne DVD nie? alebo to znamena aj nieco ine? lebo moje DVD niesu prepisovatelne maju oznacenie DVD+R , ale pod tym je znacka RW , tak teraz co je to za oznacenia ?
Som trochu mimo z tychto oznaceni diskov, napalujem len prilezitostne takze nepoznam tieto srandy

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“