HP recovery

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
l33t

HP recovery

Příspěvekod l33t » 09 úno 2007 12:49

Viete mi niekto vysvetlit ako to funguje? (mam disk C normal s win. a disk D s nazvom HP recovery) vraj ten druhy disk je na obnovu win. ked sa nieco pokasle

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 úno 2007 13:02

Pocas bootovania stlacis F11 (resp. tesne po nom, ukaze sa aj taky text) a potom si vyberies, ako chces obnovit Windows (nanovo so zalohou, bez zalohy...)

C

l33t

Příspěvekod l33t » 09 úno 2007 13:11

takze ked mi "nahodou" nebude chciet nabehnut win tak staci F11 a obnovit zalohu a vsetko bude slapat tak jak predtym ?

EDIT: F11 nic neroby , stlacal som ju stale az po nabootovanie win. a nic

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 úno 2007 14:38

Ehm, to by ale MALO ist...
Este jedna moznost - aky mas laptop?

C

l33t

Příspěvekod l33t » 09 úno 2007 14:53

HP nc2400

l33t

Příspěvekod l33t » 14 úno 2007 23:11

mno, v manualy od not. som nasiel navod na to zalohovanie cez HP Recovery , (siel som to podla toho vyskusat, ani som ho nemal nainstalovany, zvlastne) tak som ho nainstaloval, vsetko v pohode, ale, ked som si chcel zalohovat win na DVD tak mi to stale pise chybu :( , tusim, daky Error 20 , neviete co to ma znamenat ???

V navode je tiez pisane , ze tento program nepodporuje DVD+/- RW ,predpokladam ,ze su to prepisovatelne DVD nie? alebo to znamena aj nieco ine? lebo moje DVD niesu prepisovatelne maju oznacenie DVD+R , ale pod tym je znacka RW , tak teraz co je to za oznacenia ?
Som trochu mimo z tychto oznaceni diskov, napalujem len prilezitostne takze nepoznam tieto srandy :roll: :D

octopus77
píše často

Příspěvekod octopus77 » 20 říj 2007 14:08

Kdyz jsem smazal C: , a dal tam jinej system nez puvodni. Tak uz mi to pri bootovani F11 nehazi, co s tim?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 20 říj 2007 22:56

Bud si zmazal aj tu recovery particiu, alebo si prepisal MBR tabulku...

C

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“