Recovery

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
mikuh
občas něco napíše

Recovery

Příspěvekod mikuh » 29 bře 2007 09:08

zdravím
chtěl bych se zeptat na jednu věc...NTB mi rozdělil hard na 2 části. První, řekněme, pracovní s druhou RECOVERY. Jenže když se chci kouknout na tu druhou, tak mi to hodí hlášku, že bych tyto soubory neměl mazat, že jsou velmi důležité atd atd. Jenže já nic takovýho dělat nechci. Vůbec mě to nechce pustit k obsahu této složky. Domnívám se, že tato část bude velmi důležitá pro obnovu systému, ale jak ji budu provádět, když se k systemovým souborům nemůžu dostat.
Poradí někdo???
Díky

CeCo

Příspěvekod CeCo » 29 bře 2007 14:23

Do Recovery sa nedostanes; z nej sa potom v pripade potreby nahra cely system.

System bezi inac z tej "pracovnej" particie, takze vsetky systemove subory najdes v nej. Recovery sa potom nejakym sposobom (podla vyrobcu) spusti este pred nastartovanim Win.

C

mikuh
občas něco napíše

Příspěvekod mikuh » 29 bře 2007 19:33

Takže se nemusím obávat, že když mi skolabuje system, tak už ho nenajedu, protože win blokuje přístup k RECOVERY?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 29 bře 2007 19:36

Prave preto Win blokuje pristup k Recovery particii, aby si ju nemohol zmazat ;)
Keby vsak bola neviditelna uplne, tak by tam zalohovaci program nemohol zalohovat data; takto tam mozu vopred zadefinovane programy (teda tie zalohovacie od vyrobcu) tie data nahrat; ostatne akcie su potom zakazane (predpokladam, ze mas HP).

C

mikuh
občas něco napíše

Příspěvekod mikuh » 29 bře 2007 22:23

jo jo, uhodls, mám HP :)
Díky za vyčerpující odpověď...zase tomu o trošku víc rozumím

Agila77.com
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Agila77.com » 02 dub 2007 08:37

Recovery je určitě fajn věc ale není to záloha proto když recovery nefunguje je to na nic a když není záloha není co obnovovat. Takže já po zkušenostech s recovery nemám (aspoň né od aceru) a zálohuji a instaluji od začátku znova novej systém (novej vlastně né ale v době koupení počítače páč Acer dodává předinstalované Win na notesu a bez cd ale právě s Recovery)
Takže docela sranda.
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému

pepitos
občas něco napíše

Příspěvekod pepitos » 22 pro 2007 00:47

zdravim,
chcel by som si ujasnit to, ze keby som spravil recovery na dvd, potom premazal particie a niekedy v buducnosti sa chcel vratit k hlistam(vistam), tak ze ci by mi to z tych dvd vedelo obnovit do tovarneho nastavenia, alebo len do nastavenia, v ktorom som to "zalohoval"

pepitos
občas něco napíše

Příspěvekod pepitos » 20 led 2008 00:34

takze si odpoviem sam: "hej, obnovi sa do tovarneho nastavenia", tak snad to dakomu dakedy pomoze :)

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“