USB Bluetooth adapter driver

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Blekota
občas něco napíše

USB Bluetooth adapter driver

Příspěvekod Blekota » 26 úno 2008 17:27

Zdravím. Mám USB bluetooth adapter Microcom. Drivery mám na CD ale jen pro XP. Na XP ten adapter fungoval skvěle. Před časem jsem přešel ale na Vistu, nainstaloval ty driver (kupodivu šly nainstallovat v pohodě). Po nainstalování BT fungoval normálně, ale po restartu a opětovném připojení BT adapteru do USB se mi celá Vista sekla a pomohl jen tvrdý reset :-( Nepomohl ani reinstal ovladačů, pořád se to zaseklo při zasunutí BT adaptéru do USB. Drivery na Vistu se mi nepodařilo najít. Zkoušel jsem i nainstalovat BlueSoleil 5.0 drivery, ale při nainstalování a zasunutí BT adaptéru to píše "No Bluetooth hardware found". Nedokážete někdo poradit?
Acer Extensa 5204WLMi, Windows Vista SP1 32bit, 2 x 1GB RAM

RS11
píše často

Příspěvekod RS11 » 27 úno 2008 15:18

no řekl bych, že máš asi relativně smůlu....

buď počkat než se možná někde na vistu objevý ty ovladače a nebo si stáhnout nějaký alternativní....
taky záleží jak je to BT staré...
Lenovo ThinkPad T420i

Blekota
občas něco napíše

Příspěvekod Blekota » 27 úno 2008 15:46

Jako alternativu jsem právě zkoušel ten BlueSoleil 5.0, protože je i na Vistu, ale jak jsem psal, píše mi to "No Bluetooth hardware found" i když tam ten BT fyzicky je. Přitom BT co jsem si půjčil na zkoušku a co je nějaký Noname jede v těma BlueSoleil driverama normálně, ale Broadcom prostě odmítá spolupracovat. Přitom je relativně novým, kupoval jsem ho asi před 4 měsícema.
Acer Extensa 5204WLMi, Windows Vista SP1 32bit, 2 x 1GB RAM

Pavels
občas něco napíše

Příspěvekod Pavels » 27 úno 2008 20:46

mám naprosto stejný problém bohužel musím konstatovat že mě firma Microcom velmi zklamala zkoušel jsem všechno možné ale zatím nic nezabralo

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 27 úno 2008 22:55

Vam vsetkym odporucam precitat si toto: http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... =bluetooth

Obzvlast moj prispevok. :wink: Tym co nejdu ovladace od BlueSoleil, skuste tie od Widcommu :idea: Je to sice s nimi dost otrava ich nainstalovat, ale funguju.

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“