zdravim, chtela bych se zeptat, jak je to s opravami instalace predinstalovaneho SW.
Mam ACER TM4151 a odesla mi DVD mechanika. Mam uz po zaruce, tak jsem koupila novou mechaniku. Po jeji instalaci mi nelze spustit predinstalovany NTI CD/DVD Maker (hlaska: %1 was not installed properly, or it was altered, please re-install SW).
Muzete mi poradit, jak obnovit/opravit instalaci tohoto SW (aniz bych musela preinstalovat/obnovovat cele Win, ktere jedou pomerne bezproblemove)? NTI mi celkem vyhovuje, nemam duvod prechazet a kupovat jiny vypalovaci SW (NERO apod.).
Druhou moznosti je, pokud vite o nejake free variante vypalovaciho SW s podobnymi fukncemi jako ma Nero nebo NTI (ne pouze jednoduche utility na vypalovani typu CD XP Burner atd.) tak sem s nim.
Diky za pomoc
Predinstalovany SW NTI CD/DVD Maker
Free vypalovací soft, který je skutečně kvalitní je např. InfraRecorder - nebál bych se jeho použití
(sám na NTB používám)

TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
CeCo píše:Nepojde to. Ta hlaska znamena ze si pouzila mechaniku, ktora nema firmware upraveny Acerom a kedze je software naviazany na Acer firmware, pri absencii takejto mechaniky sa nespusti.
A free utility? No vsetky dobre si vyrobca necha zaplatit
C
To s tym FW pravdepodobne nemas pravdu. Na starom notebooku TM 4502WLMi som prepalil FW od mechaniky za nejaky neoficialny, bohvie od koho a NTI slo v pohode. Mozno staci stiahnut novu verziu zo stranok NTI (su tam aj zdarma verzie pre Acer), ktore obsahuje novsie typy mechanik a malo by to ist.

Ja som len dedukoval podla tej hlasky. Ono je mozne, ze to bude fakt stacit len preinstalovat, kazdopadne tam bude nejaka blokacia... (je mozne, ze blok je mimo flashovatelnej casti, takze tebe sa to neprejavi, kedze mechanika je rovnaka, ale pri dotycnej sa to prejavi, kedze tam dala uplne iny HW).
C
C
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“