![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Program Notebook hardware Control
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim mam notes acer aspire 5520G-502G25Mi
pouzival jsem Empowering technology ale presel jsem na NHC.
Diky NHC se mi pohybuje takt procesoru od 800 do 2000 MHz i presto ze mi pise ze nepodporuje to dynamic switching takze parada.
Nemuzu si to vynachvalit podarilo se mi neco co mi s programkem od vyrobce nikdy neslo,podle narocnosti aplikaci se meni tak procesoru,tudis uz tak nehreje a nedela kraval pri v podstate nic nedelani.
Proste super, vrele doporucuji.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pouzival jsem Empowering technology ale presel jsem na NHC.
Diky NHC se mi pohybuje takt procesoru od 800 do 2000 MHz i presto ze mi pise ze nepodporuje to dynamic switching takze parada.
Nemuzu si to vynachvalit podarilo se mi neco co mi s programkem od vyrobce nikdy neslo,podle narocnosti aplikaci se meni tak procesoru,tudis uz tak nehreje a nedela kraval pri v podstate nic nedelani.
Proste super, vrele doporucuji.
AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, Vista Home Premium
zdravim ludia,mam maly problem s nhcckom.v cpu speed mi nechce menit takt procesora ci uz pri napajani na baterku,alebo pod adapterom,stale mi vypisuje chybu ERROOR ON CHANGING THE CPU SPEED...doteraz to fungovalo v pohode,tak neviem co sa stalo...skusal som ho aj niekolko krat preinstalovat,ale bez vysledku...poradte...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A nebo je taky moznost jestli jsi to treba nezakazal v biosu pokud tam mas tohle nastaveni
AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, Vista Home Premium
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“