jaký antivir?
No... ESS sa dokaze dobre zazrat do systemu. Mal som ho 3 dni a potom lutoval bez milosti prec a nahradil som ho NOD32.
Ono ak si za routerom a neklikas bezhlavo na kadejake odkazy/subory, tak ta obycajny NOD32 ochrani rovnako dobre Na druhej strane, ak vypnes antivirak alebo ho mas vagne nastaveny aby si si mohol nainstalovat oblubenu hru s crackom tak ta nezachrani ani svatena voda (a ver, ze NOD32 ti dokaze zrusit polovicu stiahnutych programov kvoli zavirenym crackom).
C
Ono ak si za routerom a neklikas bezhlavo na kadejake odkazy/subory, tak ta obycajny NOD32 ochrani rovnako dobre Na druhej strane, ak vypnes antivirak alebo ho mas vagne nastaveny aby si si mohol nainstalovat oblubenu hru s crackom tak ta nezachrani ani svatena voda (a ver, ze NOD32 ti dokaze zrusit polovicu stiahnutych programov kvoli zavirenym crackom).
C
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja po par dnech odisntaloval ESS 4 protoze se nejak nepohodl s P2P a tak celkove ted asi otestuju KIS jinak ten link na ty vyhul veci no to je sila panove ten kdo souhlasi ma asi v hlave nablito kupujte co nejvice veci od MS, zaplate si za mail a pouzivejte IE no to me nejvice dostalo. Kdyz prave pres activeX sem nachytal nejvice viru Jinak nesouhlasim s tim ze se dnes da zit bez AV pokud clovek nechodi na divne stranky, neklika na maily divne a nestahuje tak tak i tak pouzije sem tam nejake mediu treba v nasi skole supnu flesku do notesu odprezentuju vrazim ji zpet do sveho a uz na me sviti AV takze pokud mate windows tak AV a myslim ze avast staci v podstate jde jen o rychlost aktualizaci a tak pokud clovek neni maximalni debil tak si vystaci s tim avastem
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Ja momentalne pouzivam Comodo Internet Security http://personalfirewall.comodo.com/down ... ewall.html
Obsahuje to v sebe vynikajuci firewall, defense+ (HIPS) a antivirus. Cele to zere v priemere okolo 10MB RAM. (aktualna 3.9. RC1 verzia - finalna 3.9 bude coskoro - odporucam vyskusat az tu). Antivirus je sice zatial najslabsim clankom, ale s kazdou novou verziou sa viditelne zlepsuje.
Je to cele free, aj pre firmy. Odporucam, avsak nie uplnym zaciatocnikom.
Obsahuje to v sebe vynikajuci firewall, defense+ (HIPS) a antivirus. Cele to zere v priemere okolo 10MB RAM. (aktualna 3.9. RC1 verzia - finalna 3.9 bude coskoro - odporucam vyskusat az tu). Antivirus je sice zatial najslabsim clankom, ale s kazdou novou verziou sa viditelne zlepsuje.
Je to cele free, aj pre firmy. Odporucam, avsak nie uplnym zaciatocnikom.
Comodo ma vynikajuci firewall ale antivirus zatial nema podla mojich skusenosti dobre spravenu heuristicku analyzu (co som ho viac krat testoval tak mal viac falosnych poplachov ako povazujem za unosne). pre neskuseneho uzivatela mozu byt falosne poplachy problem. s free antivirov sa mi zda zatial lepsia avira personal edition ale ta je zdarma len pre domace pouzitie, comodo aj pre komercne.
co sa tyka konfliktov comoda s inym software tak prve verzie firewallu verzie 3 robili problem s windows update ale to je uz davno opravene. s inym problemom som sa nestretol.
co sa tyka konfliktov comoda s inym software tak prve verzie firewallu verzie 3 robili problem s windows update ale to je uz davno opravene. s inym problemom som sa nestretol.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
tak dneska otestovan KIS pri pouziti p2p vytocil jadno cpu na plno a pak se zaseknul a frcel porad dale nastaveni nepomohlo p2p bylo v duveryhodne zone
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ja netaham ja upuju a sem tam taham. Respektive rodina bydli tak po celem svete a nenasel jsem lepsi zpusob nez bittorrent na sdileni dat jako jsou packy videa a fotek nekdy kolem 5gb ale jak poradis budu rad
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
to chce kvalitni router nektere mene kvalitni nezvladaji tolik spojeni. Ale jak rikam je to pro me nezbytne a uz jsem to vyresil
Ja cez torrent nakupujem veci ktore sa nedaju kupit
Inac mi nikdy torrent router nezhodil(dost zalezi aky mas router ) tento moj CISCO nieco vydrzi (ale konfigurovat by si ho nechcel -povedzme , ze na graficke rozhranie nevyslo{hlavne by bolo dost divne aby slusni router mal graficke rozhranie ktore sa da lachko napadnut})
Inac ja mam Aviru Antivir free edition a tym cela ochrana konci zvysok si uz ustriehnem sam.
Inac mi nikdy torrent router nezhodil(dost zalezi aky mas router ) tento moj CISCO nieco vydrzi (ale konfigurovat by si ho nechcel -povedzme , ze na graficke rozhranie nevyslo{hlavne by bolo dost divne aby slusni router mal graficke rozhranie ktore sa da lachko napadnut})
Inac ja mam Aviru Antivir free edition a tym cela ochrana konci zvysok si uz ustriehnem sam.
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“