Modrá obrazovka - deamon tools
ono to je možná tím že ne vždy je nová verze lepší verze......třeba ten Winamp....zlatá 2.81 spíš než teď 5.51 nebo kolik a to nejenom požadavkama....nebo takové Nero...ve verzi 5.0 bylo nepřekonatelné a kdyby čistě náhodou na Vistě jelo jenom ve verzi 7.0 tak bych nebyl šťastnej...a není toho málo u čeho mám radši starší verze: např. Office 2003 (místo 2007), Visual Studio 2005 (místo 2008), Kerio 4.2.1 (místo nejnovějšího), NOD32 2.7.1 (místo 3.0), PGP 8.1 (místo 9.0) a proto pokud není zajištěná kompatibilita těchto starších verzí které jsou mnohdy stabilnější (neříkám že u všeho, je to můj osobní názor, nechci tu dělat rozbroje) tak pro mě bude lepší OS ten na kterém pojedou zrovna tyto verze.
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?

Proto existujou www.oldversion.com a jejich motto "because newer is not always better"
Jo to je pravda ze starsi verze byva casto lepsi.
Ale spis mi slo o to, ze moderni system potrebuje moderni software (a to predevsim ten, ktery vice zasahuje do systemu jako firewally, daemon, antiviry, vypalovaci soft atd). Proste bych neriskoval instalovat stare verze tehle veci na novy system. Je to podobne jako bych chtel aby Vista sezrala ovladace z XP, ale ty pro ten system nejsou prizpusobene.
V nekterych pripadech jsou nove verze opravdu hrozne! Treba BS player totalne zmrsili, nero se da (instaluju jenom ciste nero bez tech dalsich programu).
Na druhou stranu nove verze jsou casto lepsi (QIP, Jetico PF, total commander, auto cad atd atd)
Ale spis mi slo o to, ze moderni system potrebuje moderni software (a to predevsim ten, ktery vice zasahuje do systemu jako firewally, daemon, antiviry, vypalovaci soft atd). Proste bych neriskoval instalovat stare verze tehle veci na novy system. Je to podobne jako bych chtel aby Vista sezrala ovladace z XP, ale ty pro ten system nejsou prizpusobene.
V nekterych pripadech jsou nove verze opravdu hrozne! Treba BS player totalne zmrsili, nero se da (instaluju jenom ciste nero bez tech dalsich programu).
Na druhou stranu nove verze jsou casto lepsi (QIP, Jetico PF, total commander, auto cad atd atd)
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“