Zdravim vsechny cleny boardu.
Prosim, poradte mi kdo si do Vist nainstaloval USB Safely Remove!
Mam problem s odebranim obycejneho FlashDisku ze systemu. Vzdy se zobrazi hlaska ze je zarizeni uzivano nejakym programe, ale nerekne jakym. Ve WinXP tento problem neznam - pokud opravdu na flesce "nesedi" nejaky program (Word, TotalCommander appod.)
Prosim poradte: USB Safely Remove a Visty
2 Ghost
... diky za info. Problem je ten, ze se mi tato ikonka nezobrazi po pripojeni FlashDisku a to jsem instaloval Visty Ultimate po predchozim formatu disku. Fakt nevim kde je problem, asi to delaji ty dalsi integrovana USB zarizeni v notebooku.

2 polo
... zatim to tak delam ze v tomto PC vyberu Flesku a z menu mysi volim "vysunout". Jen jsem se chtel pokusit tenhle programek rozchodit, ktery mi dela velmi dobrou sluzbu i v XP. Dokonce na domovske strance tohoto SW maji "board", i tam jsem studoval informace - nic.
-
- guru
ono pokiaľ viem deafultne majú XP aj vista zápis bez cache na USB flashku takže keď nič nezapisuje a nemaš flashku naformatovanu na ntfs tak to v pohode ťahaj von
/od kedy mám flashku som o dáta z nej neprišiel /i tak su zalohovane
/, jedine ntfs /čo na 99% nemáš/ ak ho win neuzavrie /neodmountne/ tak lin s ho nevie primountnúť
/
/od kedy mám flashku som o dáta z nej neprišiel /i tak su zalohovane

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“