Zesílení zvuku
Zesílení zvuku
Mám problém při přehrávání některých filmu, hlasitost je u nich moc nízká a i při maximálním zesílení to pořád nestačí. Nevíte o nějakým programu který by hlasitost zvýšil?
-
- občas něco napíše
Doporucuju zkusit prehravac KMPlayer, myslim, ze normalizaci zvuku pouziva
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /kmplayer/.
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /kmplayer/.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Snad v kazdem prehravaci (at uz audio, ci i video) ktery ma ekvalizer, jde zesilit zvuk nad normu... a to jen tim, ze mu proste pridate decibely v ekvalizeru(nemusite pro jednotlive frekvence, ale je tam i posuvnik pro zesileni celkove hladiny). Zesiloval jsem to tak na notesu kdyz hraju pres repracky(slabe), zesiluju tak v pripade nutnosti zvuk i na PDAcku v prehravacich (audio i video) a vzdy to pomohlo.
Ted si nejsem jistej jestli se bavime o stejne veci... pointa threadu je, ze kdyz nastavi zvuk na maximum a pusti film, z repraku to jde stejne potichu. Protoze zkratka ten film je relativne tichy a repraky maj sve maximum. A prave aby si film vubec slysel, tak ho muzes zesilit jeste vic, ale jak ho zesilit, kdyz prehravac hraje na maximum a zvukovku mas taky na maximum? Prave pres ekvalizer ho jeste vic muzes zesilit.
Pointou imho je, že to dělá jen u některých filmů, tzn asi u některých audio formátů, které příslušný dekodér přehrává tišeji než ostatní. Normalizací by se měly veškeré audiostopy při přehrávání nastavit na stejnou úroveň hlasitosti.
Teď si ani nejsem jistý, jestli ona normalizace vlastně nedělá automaticky to, co tu popisuješ. Možné to je.
Teď si ani nejsem jistý, jestli ona normalizace vlastně nedělá automaticky to, co tu popisuješ. Možné to je.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Nějak nechápu o co tu jde, ve vlaku atd.. sluchátka, v práci si asi nebudu nahlas pouštět film když mám pracovat. Doma atd... kdekoliv si můžete vzít sebou malé bedničky klidně napájene z usb a je to. Na film bych se přes repráčky z pc nemohl dívat. I když já jsem blázen moje bedny maj 45kilo každá 

HP530
Proč by nefungovala globálně (kde globálně = při aktivním dekodéru), když jde o nastavení v dekodéru zvuku, který si jaksi nevybírá, kdy se zapne a kdy ne? Já s normalizací žádný problém nemám (používám ji v MPC-HC).
K čemu ti je fade in a fade out u filmu..?
edit: ta normalizace se mi nejvíc osvědčila u filmů s 5.1 zvukem, u sterea nebyl rozdíl prakticky poznat
K čemu ti je fade in a fade out u filmu..?
edit: ta normalizace se mi nejvíc osvědčila u filmů s 5.1 zvukem, u sterea nebyl rozdíl prakticky poznat
ASUS F3Ka, Arch linux
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“