Dobrý den,
mám následující dva problémy s Outlookem 2007, se kterými si nevím rady.
1)
V Outlooku mám nastaveny tři účty (všechny přes IMAP). První je osobní Google Mail, druhý je emailová schránka na mojí VŠ, třetí je mailbox mé živnosti na vlastní doméně, ten provozuji na Google Apps s použitím vlastní domény. Jde mi o to, že při takovéto konfiguraci účtů Outlook 2007 často padá - skončí hláškou "odeslat zprávu o chybě společnosti MS - Neodesílat atd.". Po odkliknutí hlášky se Outlook restartuje. Všiml jsem si, že padá pouze pokud se provádí příjem/odesílání pošty.
2)
Emailový server mé VŠ používá certifikát, který si sám vystavil - není podepsán žádnou známou certifikační autoritou. Proto mě Outlook při každém spuštění obtěžuje hláškou, jestli chci nadále pracovat s tímto emailovým účtem. Jde nějak nastavit (přidat certifikát) do listu bezpečných certifikátů, ať se mě to pořád neptá?
OS je Windows XP SP3, Office jsou Enterprise Edition, obojí legální verze a aktivované.
Problémy s Outlookem 2007
ad 2) pres IE je myslim mozne certifikaty naimportovat a M$ si je potom ve svych aplikacich pamatuje...nebo si certifikat stahnout a zkusit ho pustit...
ad 1) momentalne me napada jen update, zvlaste pokud jste dane konfigurace provozoval bez problemu na predchozi verzi office...osobne mi IMAP na OT2007 take obcas dela problemy, ale jen do te miry, ze obcas nic nesesynchronizuje...
ad 1) momentalne me napada jen update, zvlaste pokud jste dane konfigurace provozoval bez problemu na predchozi verzi office...osobne mi IMAP na OT2007 take obcas dela problemy, ale jen do te miry, ze obcas nic nesesynchronizuje...
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“