Mám Norton Partitiom Magic 8 a chcem si rozdeliť externý disk na dve partície ale program sa mi nedá pustiť.Píše nejakú chybu s kompatibilitou.Mám Windows 7.
Tak som stiahol Partition Wizard Home Edition a tam sa mi zase nedá vytvoriť partícia.Je to zablokované, neviem prečo.Pôvodne bol disk naformátovaný na FAT32
Ide mi o to aby som externý disk o veľkosti 320GB rozdelil na dva.Ako mám aj klasický pevný disk rozdelený na C: a D: .
Diky.
Vytváranie partícií na externom disku - help
Na tom disku mas jednu oblast pres celou velikost disku a zadne prazdne misto. To by mohl byt duvod, proc ti program nenabizi vyvoreni dalsi oblasti. Predpokladam, ze na disku nemas zadna data. Tak tu velkou zrus a pak se podivej, jestli uz mas tu volbu aktivni.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Proc jsi dal pryc ten odkaz na screenshot? Ted nikdo dalsi nevi, co vlastne resis
Zda se mi, ze se v tom moc neorientujes, tak to zjednodusim...mas malou skrin a ty tam chces narvat 2 krabice. Ze zacatku tam mas jednu velkou, ktera ti zabira celou skrin. Takze ve skrini sice nemas obleceni, ale samotna skrin je plna. Musis teda tu velkou vyndat a misto ni dat 2 polovicni
Na tom disku mas vytvorenou jedu velkou oblast (je fuk, ze na ni neni zadny adresar ani soubor). Tu musis smazat (volba Delete Partition) - 3x se ujisti, ze mas oznaceny ten prazdny disk! Pak by mela byt pristupna volba vytvorit.

Zda se mi, ze se v tom moc neorientujes, tak to zjednodusim...mas malou skrin a ty tam chces narvat 2 krabice. Ze zacatku tam mas jednu velkou, ktera ti zabira celou skrin. Takze ve skrini sice nemas obleceni, ale samotna skrin je plna. Musis teda tu velkou vyndat a misto ni dat 2 polovicni

Na tom disku mas vytvorenou jedu velkou oblast (je fuk, ze na ni neni zadny adresar ani soubor). Tu musis smazat (volba Delete Partition) - 3x se ujisti, ze mas oznaceny ten prazdny disk! Pak by mela byt pristupna volba vytvorit.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vytváranie partícií na externom disku - help
peter125 píše:Mám Norton Partitiom Magic 8 a chcem si rozdeliť externý disk na dve partície ale program sa mi nedá pustiť.Píše nejakú chybu s kompatibilitou.Mám Windows 7.
Tak som stiahol Partition Wizard Home Edition a tam sa mi zase nedá vytvoriť partícia.Je to zablokované, neviem prečo.Pôvodne bol disk naformátovaný na FAT32
Ide mi o to aby som externý disk o veľkosti 320GB rozdelil na dva.Ako mám aj klasický pevný disk rozdelený na C: a D: .
Diky.
A čo tak použit DVD W7 alebo visti, a bola by tu aj možnost použit Paragon Partition Manager ktori vie spolupracovat z W7, šak ked pripojiš ex. disk a daš botovat DVD W7 alebo visti tak si to v spravcovi diskov rozdeliš a naformatuješ, da sa aj to ex. HDD rozdelit na viac diskov z formatom FAT32 a to na max particie 60Giga lebo večšia ti ich system neprečita
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“