pomoc grafika
pomoc grafika
Ahoj, prosím pomoc. Mám taký problém, ja sa velmi do techniky nevyznam ale mam notebook asus A6R, musela som preinstalovat windows, a nejdu mi pustat hry, konkretne vypisuje: "tato hra vyzaduje grafickou kartu s podporou rozhrani directX 9.0c. Vase karta nebo jeji softwarovz ovladac nepodporuji 3D akceleraci Direct 9.0c." a ja neviem co s tym, lebo ovladac som stiahla na grafiku (ati radeon 9100 igp), aj ten direct x mam ale stale to nejde. a pred tou reinstalaciou windowsu tu hry hrat isli. neviem co mieste chyba nainstalovat.
Určitě je tam radeon 9100 igp ?? Zkuste kouknout do Everestu jestli tam není jiná grafika a vy nemáte špatný ovladač. Já všude koukám a modely asus A6R mají X300, ale možná je váš model jiný nevim, jistota je jistota, mrkněte do Everestu. Jinak ani jedna z těch karet co jsem jmenoval nepodporuje DirectX 9.0c hardwarově, resp. pokud hra vyžaduje Shader Model 3.0, který je standartem DX 9.0c tak máte smůlu a hru určitě nesputíte. Všechny radeony pod X1xxx serie byly bez podpory DX 9.0c měli podporu jen staršího DirecX 9.0b, pro který byl standar Shader model 2.0...
tento účet již není aktivní.
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“