![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
swarm píše:Obecně updaty BIOSů v NB výkon v drtivé většině případů nezvedají a téměř jistě nenabízí více voleb nastavení. Většinou je to jen o opravách chyb.
Blend píše:....je to skor o chybach ako napr 4giga ram tusim ze stym bol pri starsich biosoch problem na FLku
Blend píše:.....ale po prefleshovani som mal pocit ze ventilator fukal nejako inaksie mozno to bol ale iba klam....
Fun_Thomas píše:A o tom problému se 4GB ram nic nevíš? Konrétně já ho totiž mám
Hajan píše:Fun_Thomas píše:A o tom problému se 4GB ram nic nevíš? Konrétně já ho totiž mám
4Gb RAM běží pouze pod 64-bit systémem a na 32-bit systému ti poběží pouze 3Gb RAM jestli chces aby ti to bralo vsechyn 4 GB RAM tak si musis poriit jinej systém...tohle nevyřeší ani jinej bios...
Blend píše:....
4.Fix system hang on POST when TPM enable with 4G RAM.
....
Hlavne si vsimni polozku 4. v sekcii ISSUES FIXED ale neviem ci ti notbuk aspon nabehne na POST alebo sa vobec nezapne a toto platilo iba pri FL90v2...tak ako ho mas je dost mozne ze FLASH by to vyriesil...rovno tam daj 1.16
skejpa píše:hele dve otazky. kde si stahoval bios ? na ofik vbi.cz v download ares ? a zadruhy, co k tomu potrebuju. mam tam asi nejakej kolem 112 a chtel bych 116... ale bojim se abych to nepodelal takze se radsi zeptam jak se to dela
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů