orgasmic píše:Ahoj,
nevím jestli to přijde jen mě, ale mě se zdá, že tu většina lidí kecá, že notebook má....několikrát tu padl dotaz, ať sem dáte testy z nových her jako COD4, Crysis apod, ale cpete sem jen jakási 4-ciferná čísla z nicneříkajícího 3DMArku
Omlouvám se všem, co nb opravdu vlastní, ale tento nb je evidentně zaměřen na hry, tak předpokládám, že člověk, který si ho koupí, tak především kvůli hrám...ale výsledky pořád nikde (nepočítám už sdělený výsledek z MassEffect a 3 staré hry).
JInak k dotazu ohledně DDR2 pamětí...samozřejmě, že paměti jsou na výkonu znát a to dost značně! Staré paměti DDR2 mají malou propustnost a na hraní nejsou nejvhodnější. Nechápu výrobcův krok dodat do tak výkonného stroje takové paměti
PS: měli jste si počkat raději na nové MSIčko
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
pomalejsi samozrejme jsou, ale rozdil v praxi tak velkej neni. ve srovnani v "nicnerikajicim" 3DMarku, mam asi jenom o dve tri stovky min, nez acer 5930g, kterej ma ddr3
na kazdy pripad to samozrejme zamrzi
bioshock mi na tom beha v 1440x900 temer na full (jenom vyply nejaky otravny efekty) na zhruba 30-90 snimku
a msi? ne dekuju. ani acera jsem nebral, natoz msi
jinak s tema ovladacema na wifi co se tu nekdo ptal. mam XP a nainstaloval jsem v poho z prilozenyho CD (5300)