Příspěvekod luukec » 16 led 2009 14:47
tak sem si koupil vbi salford.. první dojmy sou více než dobré
monitor
nádhera, velké rozlišení vypadáá hodně dobře a barvy sou super
výkon
tady taky nemůžu říct ani slovo, naprostá spokojenot, nové hry sem zatím netestoval, ani sem to nijak neladil, ale v 3Dmarku06 mi to dalo 4521 bodů, procesor valí fakt dobře a na nic čekat nemusím..
klavesnice
je celkem pohodlná, ale šipky sou dost malé, takže v herním notebooku mohli použít větší tlačítka u často používaných tlačítek
šasi
je vyřešené dost dobře.. část kde se nasává do notebooku vzduch stojí na skoro 1cm vysokáých nožičkách, chlazení funguje parádně, notebooch je chladný i v zátěži a nepřehřívá se.
pevnost je taky dobrá, spodní část se neprohýbá vubec, výko není tak špatné, po okrajích pevné, ale plast z druhé strany lcd se prohýbá dost, ten moc pevnej teda není, tady se bude muset zacházet hodně opatrně
baterka
začnu tím že přečuhuje.. neni to praktický, ale zas na druhou stranu ta výdrž to kompenzuje a neměnil bych za menší.. výdrž sem ještě moc netestoval.. visty ukazujou na nejořezanější profil práci kolem 5ti hodin
repráky
lemujou klávesnici z obou stran a mají překvapivě dobrý zvuk
jinak sem s notebookem spokojenej, koupil sem ho v kamenné prodejně, takže nebudu muset řešit jestli ho budu někam posílat na reklamace, odnesu ho do prodejny a moje starost končí..
pro mě je to ideální notebook, protože má výsoký výkon a dlouhou výdrž baterie, najdou se určitě uživatelé kteří namítnou že kvalita není dobrá, a pokud si člověk nekoupí dell nebo lenovo tak dělá chybu, ale mě vyhovuje.. hry moc nehraju, ale sem tam chcu a vzhledem k tomu že su furt na kolejích a nechcu tu mít stolní pc, tak je tot jediná možnost..
VBI Salford - C2D 2,53GHz 6ML2 1066MHz fsb, 4GB DDR2 800MHz, gf9650GT 1GB,320 GB HDD 7200ot, 15,4" 1650x1080
Acer Aspire 5101 - AMD Turion 2GHz, 2GB DDR2 533, 120 GH HDD, ATI 1300X, 15,4" 1280x800