Hadriel píše:mam slusnej problem, rano sem normalne delal na ntb, vypnul sem ho, vsechno v pohode. Prijdu vecer zapnu, ntb bezi ok, ale displej nesviti!! Ntb nabehne v pohode i do windows -> je slyset uvodni znelka a dalsi znelka kdyz napisu heslo a prihlasim se. Zkousel sem restarty. Napajeni ze site z baterky, vsechno mozny. Zkousel sem i externi monitor, ale nenabeh ale ten monitor je takovej pofiderni takze az se dostanu domu tak to zkusim na normalnim. Nekdo se s tim setkal, popripade vi co s tim? Kdyz nejde ani ten externi monitor tak se trochu bojim toho aby to nebyla grafika, ale kdyby byla pojebana tak by asi nenabehli napohodu windows...
Ntb do servisu VBI opravdu posilat nechci, a kdyz, tak jde jim to poslat bez hdd? A navic ntb je par dni po 2 rocni zaruce takze supr no.
edit: jeste jedna vec, od rana sem nechal ntb zapojenej do el. site kdyz sem ho vypnul, ale delam to takhle casto a nikdy zadnej problem, tak nevim bylo nejaky prepjeti nebo co? ale ze by to odnes zrovna displej...
edit2: pred 2 tejdnama sem flashoval bios, ale to na to asi mit vliv nebude, cely dva tejdny jel bez nejmensiho problemu
Cauko,
Fl90 vlastnim uz pomaly 3 roky a za ten cas sa mi 3krat stalo presne to co popisujes. Dispej nesvietil, vsetky ventilatory isly, disk bezal, win sa nacital, len nic nebolo vidno ani na externom monitore.
Prvy krat som notebook otvoril a precistil, vybral disk a dal ho naspet, to iste s ram. Ked som book zlozil vsetko istlo, tak som si myslel ze mozno niaky zly kontakt alebo tak.
Druhy krat uz precistenie nepomohlo, book som restartoval v zufalosti asi polhodinu a book zazrakom nabehol.
Vcera sa mi to stalo znova, akurat book uz nechce nabehnut. Pravdepodobne ho dam do servisu na komplet diagnostiku, ale na 99% to podlamna odidena grafika. :/
Pls ak ste mali niekto podobny problem, napiste ako ste ho vyriesili, ak sa dalo.