A tak praví klasikLecram píše:Pokud se někdo domnívá, že napsat v diskusi o tom jestli zveřejňovat ceny či ne, cenu notebooku o 25procent nižší než jinde - je to jeho věc.
Já už ho doma mám....

A tak praví klasikLecram píše:Pokud se někdo domnívá, že napsat v diskusi o tom jestli zveřejňovat ceny či ne, cenu notebooku o 25procent nižší než jinde - je to jeho věc.
Já už ho doma mám....
CeCo píše:janzat:
Ak ta na to upozornili dodatocne, tak zacina plynut 14 dni od upozornenia (viac v obcianskom zakonniku). Ak to tam vsak nebolo, tak mas 3 mesiace a kludne im to vrat - mas na to zo zakona narokA kupis si nieco lepsieho a krajsieho + chalani budu mat prirucku do zivota...
C
swarm píše: Ano, smazal jsem ti to já. Nemusel jsem to smazat. Mohl jsem to přesunout a udělat z toho samostatný thread (i když nevim, k čemu by to bylo). Seděl jsem ale zrovna v redakci a fotil nějaký notebook a poslední věc, na kterou jsem měl náladu, byla řešení podobných výpadů.
StC440 píše:...Swarme, smaž i tenhle můj post hahahahaswarm píše: ...
swarm píše:Hm hm....vidim, že dneska už to může prodávat fakt každej, kdo má díru do pr***.
Pane StC440. Zjistěte si někde, co je moderovaná diskuze. Ten příspěvěk, co jsem smazal, byl mimo a za tim si stojim. Váš post mazat určitě nebudu. Je dobrý, aby lidi viděli, co jste zač.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů