skejpa píše:nevite jakou ma odezvu ten displej ? asi si ten notas v pondeli objednam. a co web kamera ? jaky rozliseni ? a drivery na XPcka sou dodavany ? diky za vsechno info. skejpa
edit: objednano. (C2D T7500, 2x1GB Kingston 667MHz, Seagate mom. 7200ot. 160GB SATA2, GF 8600M GT, Robson 1024MB, Wifi, BT, XPcka. a pak sem si zvlast objednal myš a batoh DICOTA rain) sem zvedavej a moc se tesima taky sem zvedavej jestli vam potvrdim to skore v 3Dmarku
verte ze vam tady udelam klidne i herni testy
:D:D
-tak ten display nevim kolik ma odezvu, aleje perfektni,i to celkove sasi, je dostpevne, žadne prehrivani - fakt ok
-dodavane drivery, jsou jen pro Vistu 64Bit, ale na www.vbi.cz kde si notebook zaregistrujesntak tam stahnes ovladace na Win XP, ktery fachaj v poho, Web Camery je 2.0 Mega Pixels, tu cameru se mi nak nepodarilo uplne rozjet ale ovadace si to vzalo jen jeste naky program, ktery ukaze obraz, a ktery ti prida funkce(fotit, natacet,atd...)
-jeste vec me prekvapila a nevim co presne si myslet, tak to je GK, ktera ma nejspise v Biosu automaticky prideleno dalsich 256MB ram, a ve Windovsich se ukazuje (Everest Unlimate 06) s 512MB Ran, ne ze by mi to jako vadilo

-test ve hre muzu potvrdit zatím jen pro ty co hrajou CoD 2, kde to jede na 250Fps ( pri DX7, pri DX9 na full detaily 60Fpažs stalych), CoD 1 az 500Fps na full detaily
-test v 3DMarku, jsem jeste nezkousel pac ssem nemel zatim cas, ale urcite co nejdriv otestuju a vysledky sem nahodim
Sestavicka:
Compal FL90 15.4", S-ATA, SuperMulti, GF 8600GT 256MB Santa Rosa Limited Edition; Intel® Core™ 2 Duo Processor T7300, BOX 2.00GHz, 800MHz FSB, 4MB L2; 2× Kingston 1 GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM; Toshiba 200GB, 4200ot., S-ATA-II, 8MB, 2.5"; WIFI; BT