COMPAL FL90
totti píše:Na jake cislo mam volat na notebooknamiru ohledne toho jestli dostanu notebook dekuji
no z tohodle mi volali: 603 155 704
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI
No já jsem si FL90.v1 objednal v so 15.9.... Snad na mě vyjde... Asi před 2 hodinama sem psal na notebooknamiru.cz a zatim žádná odpověď
Edit: Tak z notebooknamiru mi napsali, že prej FL90.v1 dnes nepřišly, prej až ve středu! Další posouvání termínu... Doufám, že už naposled Závidim těm, co si včas objednali v2, ta dnes přišla, sice prej méně než mělo, ale aspoň něco...
Edit: Tak z notebooknamiru mi napsali, že prej FL90.v1 dnes nepřišly, prej až ve středu! Další posouvání termínu... Doufám, že už naposled Závidim těm, co si včas objednali v2, ta dnes přišla, sice prej méně než mělo, ale aspoň něco...
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH
-
- občas něco napíše
kubino píše:U_Phone píše:Náhodou ...máš jistotu že vše fachá a navíc už je zahořenej a moc dlouho ho taky nemam...takže nějací zájemci?
A proc se ji zbavujes? Vis o necem lepsim?
Nezbavuju...tomu se řiká obchod ...i když bych ho ale asi neprodal, protože podle nových zpráv to vypadá, že FL90 se bude brát jako unikát
Zefyr píše:napište kdo mate potvrzeno kolikateho jste objednavali
já jsem objednával Fl90v.2 11.9. a dnes mi přišla odpověď , že se na mně "snad" dostane
...takže mi nezbýva než jen doufat aby vyšlo
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Hele, inzercia pekne do casti "nabidka". Moderatori striehnu a cistia to tu...
A cakacie doby - holt, setri sa napr. aj pri zajednani dodavok od vyrobcu... Start VBI bol dobre nacasovany, vtedy boli linky prazdnejsie; teraz vsak idu Vianoce a "Big 3" (HP, Lenovo, Dell) ma zajednane kapacity az na doraz, Acer s Toshibou bojuju tiez a VBI je tak v poradi az za nimi...
Koniec koncov, VBI je predovsetkym snahou Intelu pretlacit svoje cipy (CPU, cipset) - kym boli linky tak to vyuzil low-endom vo VBI, teraz idu Vianoce, ludia chcu minat peniaze a tak moze namiesto VBI dodavat komponenty pre velkych hracov, ktori to predaju... Suma sumarom - Intel sa tesi cely rok - prvy polrok vo VBI a druhy teraz v znackach...
C
A cakacie doby - holt, setri sa napr. aj pri zajednani dodavok od vyrobcu... Start VBI bol dobre nacasovany, vtedy boli linky prazdnejsie; teraz vsak idu Vianoce a "Big 3" (HP, Lenovo, Dell) ma zajednane kapacity az na doraz, Acer s Toshibou bojuju tiez a VBI je tak v poradi az za nimi...
Koniec koncov, VBI je predovsetkym snahou Intelu pretlacit svoje cipy (CPU, cipset) - kym boli linky tak to vyuzil low-endom vo VBI, teraz idu Vianoce, ludia chcu minat peniaze a tak moze namiesto VBI dodavat komponenty pre velkych hracov, ktori to predaju... Suma sumarom - Intel sa tesi cely rok - prvy polrok vo VBI a druhy teraz v znackach...
C
FL90v2 sem obednal 17.9. a ted sem poslal dotaz na notebooknamiru
Dotaz:
Zdravim, dozvedel jsem se, ze vam dnes udajne dosly Compaly FL90 v2, ktery mam i ja objednany. Chtel bych se zeptat, jestli na mne dojde rada z teto varky, protoze jsem take zaslechl, ze dalsi kusy nemaji dojit vubec nebo az za nekolik mesicu. A urcite bych nerad cekal tak dlouho. Dekuji za odpoved a preji hezky den.
Odpoved:
Dobry den notebook vam bude pristi tyden dodan.
S pozdravem
Ivo Svarc
www.notebooknamiru.cz
-->Ale nevim jestli se tomu da verit, ja osobne si jistej vubec nejsem a doufam, ze pokud nebude tak daj co nejdric vedet a muzu se zacit dozhodovat mezi Toshibou 1m8+1Gm ram nebo Acerem 5920G.
Dotaz:
Zdravim, dozvedel jsem se, ze vam dnes udajne dosly Compaly FL90 v2, ktery mam i ja objednany. Chtel bych se zeptat, jestli na mne dojde rada z teto varky, protoze jsem take zaslechl, ze dalsi kusy nemaji dojit vubec nebo az za nekolik mesicu. A urcite bych nerad cekal tak dlouho. Dekuji za odpoved a preji hezky den.
Odpoved:
Dobry den notebook vam bude pristi tyden dodan.
S pozdravem
Ivo Svarc
www.notebooknamiru.cz
-->Ale nevim jestli se tomu da verit, ja osobne si jistej vubec nejsem a doufam, ze pokud nebude tak daj co nejdric vedet a muzu se zacit dozhodovat mezi Toshibou 1m8+1Gm ram nebo Acerem 5920G.
posunutí dodávky
Mám objednáno od 20.8. Přišel mi email:
Dobrý den,
omlouváme se Vám za prodlužování termínu dodání Vašeho notebooku.
Jak jsme Vás již informovali, děje se tak z důvodu prodlevy výroby šasi u firmy Compal.
Dnes měla přijít po dlouhé době dodávka s danými šasi, ale nestalo se tak.
Místo toho máme pevné termíny, kdy šasi přijdou.
Šasi Compal FL90 přijde do ČR 12.10, pokud by jste měl zájem o šasi Asmobile S96S, tak to budeme mít skladem 4.10.
Upravili jsme nabídku v konfigurátoru, tak že se tam zobrazují šasi jenom aktuálně dostupná.
Takže pokud by jste si vybrali jakékoli z těchto šasi, tak notebook jsme schopni připravit do týdne.
Dobrý den,
omlouváme se Vám za prodlužování termínu dodání Vašeho notebooku.
Jak jsme Vás již informovali, děje se tak z důvodu prodlevy výroby šasi u firmy Compal.
Dnes měla přijít po dlouhé době dodávka s danými šasi, ale nestalo se tak.
Místo toho máme pevné termíny, kdy šasi přijdou.
Šasi Compal FL90 přijde do ČR 12.10, pokud by jste měl zájem o šasi Asmobile S96S, tak to budeme mít skladem 4.10.
Upravili jsme nabídku v konfigurátoru, tak že se tam zobrazují šasi jenom aktuálně dostupná.
Takže pokud by jste si vybrali jakékoli z těchto šasi, tak notebook jsme schopni připravit do týdne.
Jo vidíš, objednal jsem ho na www.notebooky-vbi.cz