COMPAL FL90
-
- občas něco napíše
KDY??
Ví tady někdo s konečnou platností kdy mají dojít šasi FL90v1? Formulář na dotazy z ntbnamiru.cz nefunguje, možná jej z důvodů přetížení raději vypli...
---------------
Možná někdy: FL90v1 C2D T7250, GF8600M GT, 1GB, 120GB 7200rpm
---------------
Možná někdy: FL90v1 C2D T7250, GF8600M GT, 1GB, 120GB 7200rpm
No včera jsem psal na notebooknamiru a odpověď zněla takhle: "Dobry den sasi FL90 nam zatim neprisly mely by byt ve stredu, v tuto chvili dorazily jen FL90 V2 ale mene kusu nez jsme meli objednano tak doufam ze to tak nebude i u V1"
Tak zatim poslední termín je středa
Tak zatim poslední termín je středa
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH
No jestli vypli ty formulare na ntb na miru kvuli pretizeni dotazu, tak mohli na uvodni stranku napsat jak se ta vec ma. Taky sem jim tam chtel napsat, ale rikal sem si ze jsou temito dotazy uz prehlceni, ale na druhou stranu ntb potrebuju do skoly, tak bych rad vedel, jestli si mam prestehovat na ubytovnu pc, nez mi dojde ntb.
-
- občas něco napíše
Joee píše:ja bych ty strede i veril, notebookynamiru.cz sou snad jediny misto kam dorazili naky sasi, takze pokud jim maj dorazit naky dalsi, tak to bude prave tam.
Me to prijde divne. Vzdyt notebookynamiru.cz maji stejneho dodavatele jako vsichni ostatni. A kdyz i dodavatel tvrdi, ze nic neprislo a ze to prijde az tehdy a tehdy, tak to asi je pravda, ne a notebookynamiru.cz jen kecaji (protoze maji minimalne desitky objednavek, ne-li stovky a kdyz uz neni dostupne ani sasi S96S, tak to muzou rovnou zabalit)? Podle me jen vyckavaji, ze se situace zmeni a doufaji, ze zakaznici sve objednavky nezrusi (ja ji zrusim) . Navic nechapu, proc vyradili z nabidky prave sasi, ktere udajne prislo
-
- občas něco napíše
Tak vsechno to asi bezi pres firmu Kvazar Micro a VBI.cz je oficialni prodejce a pak zde jsou dalsi partneri. Ale neni partner jako partner a podle me vetsinu dodavek odebira hlavne notebookynamiru.cz, takze patri k tem hlavnim partnerum. Proto se prave asi tech par kusu sasi dostalo prave k nim.
Z toho pak asi vypliva proc se deji veci typu co uverejnil born.to.be.mild v par prispevcich nazpatek...
Mensi partneri, jsou nuceni stornovat objednavky (nekteri ukonci smlouvy na odebirani komponentu) a hlavni partneri dostali par kusu na pokryti casti objednavek nez dorazi dalsi kusy.
Z toho pak asi vypliva proc se deji veci typu co uverejnil born.to.be.mild v par prispevcich nazpatek...
Veškeré objednávky na notebooky VBI byly stornovány. Vyřizování objednávek na notebooky VBI se pro mne stalo časově velmi náročným a navíc docházelo k častým odkladům termínu dodání. S přihlédnutím k blížící se vánoční sezóně jsem se rozhodl dnešním dnem spolupráci s firmou Kvazar-Micro s.r.o. ukončit.
Mensi partneri, jsou nuceni stornovat objednavky (nekteri ukonci smlouvy na odebirani komponentu) a hlavni partneri dostali par kusu na pokryti casti objednavek nez dorazi dalsi kusy.
Nechcu byt otravny, ale fakt jste moc velci optimiste. Ja uz jsem tohle zazil minuly rok s mym predchozim notakem. Kde cekaci lhuta byla pres mesic a pote, co mi dorazil ho sice vsichni meli stale v nabidce, ale uz nikdy se dalsi kusy do CR nedostali, protoze byla ukocena vyroba. Presto distributor stale tvrdil, ze jeste budou. Tady tvrdi, ze budou, ale v podstate mlzi, termin stale posouvaji a nic nevi a asi to skonci stejne, jako u toho meho byvaleho modelu.