VBI Compal HEL80
Ty ovladače me taky zajimaji. Jaky mate? zkousel jsem ovladače pro bioshock s upravenym inf s LaptopVideo2Go a nejak se to nechtelo nainstalovat. A kde na nvidia strankach maji ovladače pro 7600 Go? nikde jsem to tam nenasel, jen 7800/7900 GO
VBI Compal HEL80: C2D T7200, GO7600, 2 GB RAM, 160 GB HDD, WIFI, BT
na jednom fore mi jeden poradil 97.92 z http://www.laptopvideo2go.com/ a vyzeraju byt celkom fajn.. pekne v 2D sa karta podtaktuje a v 3D ide naplno.
zatial som hral par hodim BF2 a slape to fajn.
precitaj si navod na laptopvideo2go... teda stiahnes driver a modded inf. potom driver rozbalis do nejakeho adresara skopcis(prepises) inf a potom uz ide nainstalovat...
en to chvilu trva kym clovek najde tie spravne ovladace
zatial som hral par hodim BF2 a slape to fajn.
precitaj si navod na laptopvideo2go... teda stiahnes driver a modded inf. potom driver rozbalis do nejakeho adresara skopcis(prepises) inf a potom uz ide nainstalovat...
en to chvilu trva kym clovek najde tie spravne ovladace
hel80
zdravim
potreboval by som radu. Mam hel80-tku a sem tam sa mi stava ze mi preblikava obrazovka pricom sa zobrazuju xyby na monitore je to xyba driveru ? alebo je to v niecom inom ? dal som si tam aj driver odporucany vyssie no bol nepouzitelny a obrazovka vtedy preblikavala brutalne tak som sa vratil k stary (originalnym z cd). Ako by som tuto xybu odstranil ? ..pripadne ake pozivat drivery vy ( oznacenie ) ( a pls aj s nejakymi podrobnostami ako sa sprava pri praci/hrani ) ...za vsety odpovede vobred dakujem
..
potreboval by som radu. Mam hel80-tku a sem tam sa mi stava ze mi preblikava obrazovka pricom sa zobrazuju xyby na monitore je to xyba driveru ? alebo je to v niecom inom ? dal som si tam aj driver odporucany vyssie no bol nepouzitelny a obrazovka vtedy preblikavala brutalne tak som sa vratil k stary (originalnym z cd). Ako by som tuto xybu odstranil ? ..pripadne ake pozivat drivery vy ( oznacenie ) ( a pls aj s nejakymi podrobnostami ako sa sprava pri praci/hrani ) ...za vsety odpovede vobred dakujem
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)