COMPAL FL90
Adamska píše:Jj, to by mě taky zajímalo, páč já mám objednáno už od 15.9. a furt mám u objednávky jen "Přijatá" a bylo mi řečeno že další dodávka bude v po 15.10.
U notebook na míru..
Mate nekdo zkusenost, jak dlouho tam byva napsan stav "Montovano"? At vim jak dlouho musim jeste cekat, potrebuji ho co nejdrive do skoly
FL90 v.1 GF8600 GT 256MB,T7300,2x 1GB RAM,120GB DISK 7200ot.,BT+WIFI;
-
- občas něco napíše
Jako mají v tom bor***. Jsem objednával 17.9. a doteď tam mám jenom přijatá, nikdo se mi neozval, teď mi kámoš řekl, že objednával 2.10. a už ho má doma...takže pochybuju, že mají nějaký pořadník, spíš si myslím, že uspokojujou přednsotně nové objednávky a stím, že "když už čeká měsíc, další týden ho nezabije" a noví zákazníci budou happy, že nemusí čekat, ale tohle s emi teda fakt nelíbí a není to zrovna seriozní jednání Asi kdybych je každý den urgoval, jestli už to bude, posunul bych se na pořadníku výš...
Raddeg píše:Jako mají v tom bor***. Jsem objednával 17.9. a doteď tam mám jenom přijatá, nikdo se mi neozval, teď mi kámoš řekl, že objednával 2.10. a už ho má doma...takže pochybuju, že mají nějaký pořadník, spíš si myslím, že uspokojujou přednsotně nové objednávky a stím, že "když už čeká měsíc, další týden ho nezabije" a noví zákazníci budou happy, že nemusí čekat, ale tohle s emi teda fakt nelíbí a není to zrovna seriozní jednání Asi kdybych je každý den urgoval, jestli už to bude, posunul bych se na pořadníku výš...
Přesně moje řeč, neni to vůbec seriózní, v pondělí budu čekat už měsíc...
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH
-
- občas něco napíše
2 weirdo: Takže až v úterý? Mě řekli že v pondělí Vim že je to jen jeden den, ale když já se už nemůžu dočkat
2 cumulangma: Přes Fn by to mělo jít ne?
EDIT: Tak stav objednávky se změnil z "Přijatá" na "Potvrzeno". Konečně se to po měsíci hnulo
2 cumulangma: Přes Fn by to mělo jít ne?
EDIT: Tak stav objednávky se změnil z "Přijatá" na "Potvrzeno". Konečně se to po měsíci hnulo
VBI FL90.v1; GF8600M GT 256MB; C2D T7300; 2 x 1GB DDR2 667MHz; SEAGATE Momentus 160GB, 7200rpm, NCQ, G-Force; Wi-Fi 4965; BT; Win XPH