COMPAL FL90
musis si z tej stranky stiahnut okrem ovladacov "Driver" aj "Modded INF" a potom podla tohto navodu http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=33 nainstalovat.
Pred instalovanim novych ovladacov treba tie stare odinstalovat.
Tie ovladace su pre WIN XP a pretaktovat mozete pomocou programu AtiTool alebo RivaTuner
Pred instalovanim novych ovladacov treba tie stare odinstalovat.
Tie ovladace su pre WIN XP a pretaktovat mozete pomocou programu AtiTool alebo RivaTuner
Klavesnica
Aj vam sa prehyba klavesnica na lavej strane? Na pravo je uplne pevna ale na lavo sa prehyba asi o 1mm. Nevadi to ale lepsie by bolo keby to bolo pevne.
EDIT: Mne ovladace prisli aj s notebookom na CD aj pre XP a aj pre Vistu.
EDIT: Mne ovladace prisli aj s notebookom na CD aj pre XP a aj pre Vistu.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.
Ano prehyba sa vlavo. Dost to vyrusuje pri pisani. Chcelo by to nejaky fix...
BTW mal som k tomu pribaleny nejaky cierny kus samolepky. Ma ta nalepka nejaky vacsi vyznam (je cierna, takze velmi z estetickeho hladiska nic ...) v zmysle ochrany veka notebooku ?
Este jedna vec. Aj v idle stave je na notebooku jedine teple miesto a to nalavo od touchpadu. Je to u vas rovnako ? Neviem co tam moze tak hriat.
BTW mal som k tomu pribaleny nejaky cierny kus samolepky. Ma ta nalepka nejaky vacsi vyznam (je cierna, takze velmi z estetickeho hladiska nic ...) v zmysle ochrany veka notebooku ?
Este jedna vec. Aj v idle stave je na notebooku jedine teple miesto a to nalavo od touchpadu. Je to u vas rovnako ? Neviem co tam moze tak hriat.
je sice pravda ze sa sem tam niekde prehyba...a ta klavesnica stve aj mna ale da sa na to zvyknut a hlavne si je treba uvedomit za aku cenu ste ten notebook kupili a aky dava vykon. Nic nieje dokonale a kebyze si chcem kupit notebook s porovnatelnym vykonom tak sa asi nedoplatim a to nehovorim o tom ze ostatne firmy moc 7200ot. disky neponukaju a ten rozdiel je tam dost citit. Ja som s nim zatial nad mieru spokojny a hlavne ma prekvapil vykon v hre Crysis kde mam vacsinu nastaveni na high.
Neta76 píše:skejpa píše:du na to. jestli mi rozhasej notas tak te trefim
Ahoj. Tak co, jak jsi dopadl. Doufám že napíšeš postup, ať do toho můžu jít taky. Flashoval jsi z win? A co dál, nechal jsi původní win a nebo jsi formátoval? Díky
jaky flashovani twe ? normalne sem sosnul soubor.exe ovladace + modded inf. rozbalis ten driver do nejaky slozky, prepises inf a spustis instalaci. normalne se mi to nainstalovalo a opravdu to zvysilo par FPS v CoD4. ale tyto ovladace jsou hlavne pro hru Crysis demo. to ma ale 1,77 GB takze to si sosnu az na kolejich...
jinak zatim vypadaji velice slusne a stabilne takze mohu vrele doporucit...
jinak ja sem si stahl samozrejme ovladac pro visty 32bit. takze nevim jak sou na tom XPcka...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
Everest
Everest mi ukazuje pri takte CPU okolo 25Ghz neviete cim to moze byt?
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.
eriqx píše:na nete sa objavili nove ovladace na grafiku 169.01 a funguje aj pretaktovanie
podarilo sa mi s nimi v 3Dmarku 06 dosiahnut 4685 bodikov
grafiku som mal na 610@500
odkaz na ovladace http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=15708
Tak tyhle drivery jsou nejlepší za poslední dobu.Je fakt ,že mě nešli instalovat zrovna nejlíp(na Vista 64)a musel jsem do nouzovýho režimu,ale za námahu to stálo.Taktování jedna báseň.Dokonce jdou samostatně nataktovat i shadery.
A tady jsou mé výsledky v přetaktu: 675/1636/482Mhz
V 3D Marku 05 7850
V 3D Marku 06 4645 SM2: 1922 SM3+HDR: 1837 CPU:1742
Uvádím i dílčí výsledky, protože jak je známo 3DMark06 zohledňuje i procesor a tím jsou výsledky zkreslené.Já mám v NB dvougigový T7300 a mít T7500, tak bych nebyl v celkovém skóre daleko od 5000bodů.
Fachman píše:eriqx píše:na nete sa objavili nove ovladace na grafiku 169.01 a funguje aj pretaktovanie
podarilo sa mi s nimi v 3Dmarku 06 dosiahnut 4685 bodikov
grafiku som mal na 610@500
odkaz na ovladace http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=15708
Tak tyhle drivery jsou nejlepší za poslední dobu.Je fakt ,že mě nešli instalovat zrovna nejlíp(na Vista 64)a musel jsem do nouzovýho režimu,ale za námahu to stálo.Taktování jedna báseň.Dokonce jdou samostatně nataktovat i shadery.
A tady jsou mé výsledky v přetaktu: 675/1636/482Mhz
V 3D Marku 05 7850
V 3D Marku 06 4645 SM2: 1922 SM3+HDR: 1837 CPU:1742
Uvádím i dílčí výsledky, protože jak je známo 3DMark06 zohledňuje i procesor a tím jsou výsledky zkreslené.Já mám v NB dvougigový T7300 a mít T7500, tak bych nebyl v celkovém skóre daleko od 5000bodů.
sakra chlape ty me ponoukas abych to zkusil jak si nastavil takty ? sam nebo nejak automaticky ? a co vetrak a teploty ?
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
skejpa píše:Neta76 píše:skejpa píše:du na to. jestli mi rozhasej notas tak te trefim
Ahoj. Tak co, jak jsi dopadl. Doufám že napíšeš postup, ať do toho můžu jít taky. Flashoval jsi z win? A co dál, nechal jsi původní win a nebo jsi formátoval? Díky
jaky flashovani twe ? normalne sem sosnul soubor.exe ovladace + modded inf. rozbalis ten driver do nejaky slozky, prepises inf a spustis instalaci. normalne se mi to nainstalovalo a opravdu to zvysilo par FPS v CoD4. ale tyto ovladace jsou hlavne pro hru Crysis demo. to ma ale 1,77 GB takze to si sosnu az na kolejich...
jinak zatim vypadaji velice slusne a stabilne takze mohu vrele doporucit...
jinak ja sem si stahl samozrejme ovladac pro visty 32bit. takze nevim jak sou na tom XPcka...
čuměl jsem na diskuzi o flash. biosu na verzi 1.13, ale psal pod tvůj příspěvek Sry.