FL90 v2
Myslim, ze casem stejne vetsina "XPckaru" na Visty prejde. Jedina otazka je kdy. Vzpominam jak sem se branil prechodu W98 na XP, potom podobne jsem vahal s instalaci SP2 a ted to samy XP -> Vista.
Kolik vam zabiraji Visty na disku? (Me xp asi 2,5GB)
Pocitam, ze asi neexistuje nejaka demo verze Vist na vyzkouseni? Nechce se mi rovnou vyplaznout 2,6k a pak treba zjistit, ze s XP jsem na tom byl stejne/lip.
Dalsi vec, zkousel nekdo s Vistama hrat na lance kde maji ostatni XP? Jednou jsem videl PC s Vistama ktery neslo pripojit do sitovy hry (slo o hru Tiberium Wars). Protoze obcas jezdim hrat, tohle me zajima asi nejvic.
Kolik vam zabiraji Visty na disku? (Me xp asi 2,5GB)
Pocitam, ze asi neexistuje nejaka demo verze Vist na vyzkouseni? Nechce se mi rovnou vyplaznout 2,6k a pak treba zjistit, ze s XP jsem na tom byl stejne/lip.
Dalsi vec, zkousel nekdo s Vistama hrat na lance kde maji ostatni XP? Jednou jsem videl PC s Vistama ktery neslo pripojit do sitovy hry (slo o hru Tiberium Wars). Protoze obcas jezdim hrat, tohle me zajima asi nejvic.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
ja myslim ze ted uz je prave ten cas prechodu. vykon se vyrovnal a zacinaji nabizet vic nez XP. s tim LANem. spojeni mezi vistama a XP jde v klidu. ve hrach sem to zatim moc netestoval ale napriklad v CoD4 to jde taky v pohode...
jedina vec ktera me mrzi na vistach je wifina. protoze ve skole mame dve site. jedna zaheslovana a jedna free (respektive se pripojis a lognes hned pri startu prohlizece, takze zase tak moc free neni
). na tu free se pripojim ale na zaheslovanou ne. nikdo nevi com to je. ani ucitele informatiky to nevedi. proste nezadate heslo a uziv jmeno apod a ikdyz sem zadal tak se stejne nepripojila. takze to me vadi nejvic no...
jedina vec ktera me mrzi na vistach je wifina. protoze ve skole mame dve site. jedna zaheslovana a jedna free (respektive se pripojis a lognes hned pri startu prohlizece, takze zase tak moc free neni
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
No nevim, ja si nainstaloval Vistu a sem sni docela spokojeny. v xp se mi nelibila sprava napajeni a ve Viste je daleko propracovanejsi a vydrz je taky slusna. Jak ste na tom s vydrzi vy?
VBI Compal FL90v2 (15,4", 1440x900 • T7500 2,2GHz 4MB L2 cache • 1x2GB RAM • GF 8600M GT 512MB • Seagate Momentus 120GB, 7200ot., SATA2• Wifi, Bluetooth • Windows Vista Ultimate 32bit CZ
stiahol som nvidia monitor a ten ukazuje vo woknach gpu core: 169 Mhz, gpu memory:100 Mhz . Teda grafika je podtaktovana automaticky v 2D prostredi a taktovana na 450/400 v 3D. Tym padom ziadny overclock/underclock sa nekona...
ja len tolko, ze ta teplota 60°C sa mi v 2D zdala privysoka, ale je to v poriadku.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
skejpa píše:
jedina vec ktera me mrzi na vistach je wifina. protoze ve skole mame dve site. jedna zaheslovana a jedna free (respektive se pripojis a lognes hned pri startu prohlizece, takze zase tak moc free neni). na tu free se pripojim ale na zaheslovanou ne. nikdo nevi com to je. ani ucitele informatiky to nevedi. proste nezadate heslo a uziv jmeno apod a ikdyz sem zadal tak se stejne nepripojila. takze to me vadi nejvic no...
a neni to tim ze Vista Home Premium nejdou pripojit k domene ?