Ahoj, potřeboval bych prosím poradit.. Mám nový Compal FT00, 4GB RAM, 2GHz procesor, takže mám Vistu 64bit. Všechno funguje dobře, jen mám problém s tím že ten Robson modul prostě nepracuje, zkoušel jsem různě instalovat ovladače, ale nedaří se...Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Dík za rady....
ROBSON MODUL
stejny problem
Mam stejny problem s FL90 v2 a vista32bit. v tydnu zkusim kotaktovat prodejce a nejak to vyresit. pak dam vedet jak to dopadlo.
Uz jede
Cely problem byl ten ze sem v biosu nemel zaply AHCI. Protoze pouzivam Dualboot XP a Vista tak sem Xp preinstalova(stejne blbly a obcas zamrzly) z cd na ktere sem pridal AHCI ovladac (zaple AHCI) u visty opravil boot(rovnou to opravila na dualboot tak jak byl puvodne) predtim sem AHCI vypl aby me nabehli okna a v registrech upravi viz. http://support.microsoft.com/kb/922976/cs pote sem AHCI v biosu zapl po startu se nacetli ovladace vcetne ovladace robsnu. Doufam ze to pochopite:-D je to napsane ve spechu a trochu zmatene:-D
Re: ROBSON MODUL
slaavin píše:Ahoj, potřeboval bych prosím poradit.. Mám nový Compal FT00, 4GB RAM, 2GHz procesor, takže mám Vistu 64bit. Všechno funguje dobře, jen mám problém s tím že ten Robson modul prostě nepracuje, zkoušel jsem různě instalovat ovladače, ale nedaří se...Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
Dík za rady....
A neni taky trochu kravina si kupovat robson modul kdyz mas 4GB pameti? Pri takove kapacite pameti se to vubec nevyuzije, to by se vyuzilo mozna tak pri GB
Compal FL90v2, Geforce 8600GT 512MB,Intel Core2Duo T7700 2,4Ghz, 4GB DDR2 Ram 667mhz, 200GB 7200 HDD SATAII Seagate momentus + WD My book essential 500GB, Wifi, BT.
to klujda.
Díky tvému návodu jsem to taky rozchodil. dobrý