Mám teraz ovladace rady v174.xx /uz presne neviem
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Radim van Ousek píše:Uživatel Arwin z fóra VBI píše toto:
"Tak mi to dneska nedalo a zase jsem to rozebral. Nestacil jsem kulit oci, kdyz jsem sundal chladic z grafiky. Podle navodu jsem na GPU nanesl hodne tenkou vrstvu stribrne pasty, ale nepocital jsem s tim, ze jsou cinani lajdaci. Chladic spatne dolehala GPU se dotykal jenom z casti. Musel jsem pridat trochu stribra, ty zvejkacky na pametech rozplacnout kombinackama a roztahnout vic pruziny na sroubkach co drzi chladic. Dal jsem pridal stribro na zvejkacky (nahradit je pastou nejde, pze je tam velka mezera) a jeste jsem natlacil stribro mezi heatpipe a hlinikovej blok chladice (i na CPU). Vysledek je uzasnej, CPU ma pri 100% zatizeni stabilne 63°C a to nejde ventilator naplno. GPU dokazu vyhnat k 82°C, ale puvodne to rostlo az na 100°C + vypnuti..."
Tímto mu děkuji, protože vyřešil další velký neduh (nejen) FL90.
Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49169
skejpa píše:
jj je to zvlastni. driv to nedelal ale ted jo. nemuzu zaboha prijit proc. vzdy kdyz notas otevru, teplota de okamzite dolu. behem minuty klesne o vic nez 10 stupnu... nechapu...
)DRTIC=) píše: ...tiez som instaloval tieto drivere a teplota vo win klesla priblizne o 3-5 C...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů