Compal HL90
Re: HL90
Sasi je pevne design pekny , hlucny rozhodne neni na to jak je vykonny. Pameti jsou DDR3. Zatim fakt zadny problemy jen nadseni.
MAJkLSON píše:Muzes popsat sasi tohoto notebooku? Je pevne? Je notebook hlucny? Hodne hreje? Graficka ma pamet typu DDR2 nebo DDR3? Spozoroval jsi nejake neduhy?
batman píše:Sasi je pevne design pekny , hlucny rozhodne neni na to jak je vykonny. Pameti jsou DDR3. Zatim fakt zadny problemy jen nadseni.
Prosimte jak si prisel na to ze jsou to pameti DDR3, vsude vidim uvadeny. ze jsou to pameti DDR2...
interní BT funguje
Interní bluetooth samozřejmě funguje
batman píše:Sasi je pevne design pekny , hlucny rozhodne neni na to jak je vykonny. Pameti jsou DDR3. Zatim fakt zadny problemy jen nadseni.
Mohl bys napsat jakou mas konfiguraci tohoto ntb a jakou má výdrž na baterii?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
podle specifikace monteviny by měla podporovat přepínání mezi výkonnější grafikou a asi dedikovanou....nevim jestli tahle šasi má dedikovanou.....zajímalo by mě, jestli to vůbec jde přepínat?
myslis asi integrovanou, dedikovana je od dedicated-vyhraneny
kombinaci integrovanou/dedikovanou jsem videl zatim jenom u alienware, kde se da prepinat mezi SLI a integrovanou, s nastartovanyma SLI grafikama vydrzi na baterku asi 20min
9600m GT ma prikon 23W, coz je dost a prepinani na integrovanou by se hodilo, ale nikde jsem nevidel, ze by v HL90 byla
kombinaci integrovanou/dedikovanou jsem videl zatim jenom u alienware, kde se da prepinat mezi SLI a integrovanou, s nastartovanyma SLI grafikama vydrzi na baterku asi 20min
9600m GT ma prikon 23W, coz je dost a prepinani na integrovanou by se hodilo, ale nikde jsem nevidel, ze by v HL90 byla