Vista a hry
zatim to tedy vidim tvrdit jen tebe ze 64bit system je shit. ja ho mam (teda jen tejden) a nevidim zadnej problem ve funknosti. Neparil sem na tom samozrejmne jeste vsechny hry ktery kdy vysly (a ani nebudu) a taky nikdy nebudu tvrdit ze na tom vsechno bezi jak ma (me teda zatim jo), ale muzu te ubezpecit, ze v dobach prechodu z 98 na XPcka taky celej narod lidi jaky ty (tech tvojich 95% benzinaku) tvrdil, ze XP jsou shit, ze to pada, ze je to nestabilni a podobne blablabla. Jen tak mimochodem, co ze to ted pouzivat za system??? Je az k nevire jak moc lide zapomina. Nechci v zadnem pripade tvrdit, ze vsechno nove je automaticky lepsi nez to stare, ale taky nikdy nebudu automaticky hanit to nove jen kvuli svoji lenosti novou vec pouzivat. Mam VISTA x64 a je to mazec. Bezi mi to na notebooku s T7200 a v benchmarcich je to znat. nerikam ze je to rozdil v radech ale mirne polepseni je videt. Mozna je to jel lepsi kousek procaku mozna za to muze system ale ja sem spokojenej. tim koncim a jestli se ti zda benzin lepsi nez LPG tak si pokecej s Bursikem (a to nas jeste ceka vodikove palivo).
Compal HGL30, Merom T7200 2.0GHz, nVidia 7600go 256MB, 1GB DDR2 RAM, 100GB 5400rpm HDD, WiFi, BT, Win XP Pro CZ
Chlapi, nechte BOBORa napokoji a běžte s těma urážkama na XP 64 do... Ukaž mi kolik je her pro 64 bit? Souhlasím že hraní her na XP 64 asi moc nepude, ale vem si kolik profi aplikací už podporuje 64bit. Tak proto 64 bit na aplikace a navím umí adresovat nad 2GB Ram. Ty XP sou už sice starý, ale Vista zas moc pomalý na straší počáky. XP64 sou furt dobrý (a navíc jádro z Server 2003).
-
- Moderátor
off-topic:
"a to nas jeste ceka vodikove palivo"
Vodikove palivo se pravdepodobne nebude vyskytovat v osobnich dopravnich prostredcich z duvodu skladnosti. Vodik jako palivo do aut ma totiz 9x vetsi objem nez nynejsi palivo, pricemz je 3x ucinejsi. Budes tedy muset mit 3x vetsi nadrze nebo zastavovat 3x casteji kvuli doplneni paliva - tohle by na trhu pravdepodobne neuspelo.
on-topic:
Nevim, o cem se tady hadate. XP jsou stary a ozkouseny, ale brzo umrou, Vista jsou mlady a jeste nezavedeny, ale bude v blizke budoucnosti v 95% pocitacu. A jelikoz pochybuju, ze tady nekdo meni svuj notebook a operacni system na nem kazdych 9 mesicu (mozna nejaky technofil, ale rozhodne ne bezny uzivatel), tak nechapu, proc by si nekdo nemohl rovnou poridit Vista.
Ja ku prikladu mam nainstalovane obe. Delam na XP a zkousim a ucim se na Vista, pricemz problemy resim na obou.
"a to nas jeste ceka vodikove palivo"
Vodikove palivo se pravdepodobne nebude vyskytovat v osobnich dopravnich prostredcich z duvodu skladnosti. Vodik jako palivo do aut ma totiz 9x vetsi objem nez nynejsi palivo, pricemz je 3x ucinejsi. Budes tedy muset mit 3x vetsi nadrze nebo zastavovat 3x casteji kvuli doplneni paliva - tohle by na trhu pravdepodobne neuspelo.
on-topic:
Nevim, o cem se tady hadate. XP jsou stary a ozkouseny, ale brzo umrou, Vista jsou mlady a jeste nezavedeny, ale bude v blizke budoucnosti v 95% pocitacu. A jelikoz pochybuju, ze tady nekdo meni svuj notebook a operacni system na nem kazdych 9 mesicu (mozna nejaky technofil, ale rozhodne ne bezny uzivatel), tak nechapu, proc by si nekdo nemohl rovnou poridit Vista.
Ja ku prikladu mam nainstalovane obe. Delam na XP a zkousim a ucim se na Vista, pricemz problemy resim na obou.