COMPAL FL90
kde mate robson ve spravci ? ja ho tam nemuzu najit ... pod cim tam je a jak se jmenuje ? treba mi taky nefacha 

VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
Neta76 píše:Tady je návod na (I)FL90 a je tam zobrazen snímač otisku prstů. Návod je trošku podrobnější, než jsme dostali od VBI (pozor je EN).
v tom navodu pisou ze se ma baterka na zacatku uplne vybit.
Po tydnu pouzivani sem to teda zkusil. Odpojil od site, zapnul a pustil divx. Zvladlo to cele Zhave vystrely 2 a pul Blaznive strely. Behem filmu jsem kopiroval soubory a hral si s powerpointem (cca 20 min).
Ubehlo 2h 12 min a baterka byla na 3%. Vsechno sem stopnul a nechal bezet jen system. Po peti minutach se notebook sam vypnul. S vydrzi 6ti clankove baterie jsem spokojeny, pres dve hodiny prace asi zvladne.
Zkusil jsem jak funguje webcamera - pomoci utility wdmviewer
http://www.stahuj.cz/multimedia/video_n ... wdmviewer/
a je docela dobra
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Kedlub píše:skejpa píše:U_Phone píše:To jsem taky nikdy netvrdil...v booku to nemam, tak to neřešim a je mi v podstatě fuk co to dělá nebo umí. Teď bych ale potřeboval poradit s něčim jinym...ty dvě tlačítka vpravo...můžu to mačkat jak chci, ale vůbec nic se neděje
...nejsou na to třeba nějaký ovladače? Neví někdo?
mam stejny problem...
Na jedno musí bejt nainstalovaná utilita Smart Batery a druhé tlačítko jde zmáčknout jenom když je noťas vypnutej - pustí šťávu do USB, aniž by byl zapnutej
Tak to určitě zkusim, ale smart batery mam jak na xp tak na vistě a stejně ten čudl můžu mačkat jak chci a nic se neděje...teda neni vidět, že by se něco dělo...
-
- Moderátor
Počítá se to úplně stejně jako na foťákách, ale u některejch "kamer" je finta v tom, že umí dělat 2Mpx statický obrázky, ale má to pomalej chip a video zvládne odbavovat třeba jen 640x480px.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Aj, když jsem dostal odpověď na "čtečku prstů", tak mě zas začal žrát ten Robson modul. Jestli se ta investice do něj vyplatí nebo jestli si mám spíš koupit k tomu brašnu, když podpora je špatná i u Vist(chci koupit HomePremium 32bit, tak jestli to není náhodou tím, že podpora ROBSON modulu je až u Business a Ultimate... Ale nikdo tu vysleveně nepsal, co má za Visty, max. 32 nebo 64bit. 

Naposledy upravil(a) prima-men dne 27 črc 2007 18:11, celkem upraveno 2 x.