FL90 v2
mě to taky občas cvaklo ale jen když měl hdd víc jak 45 stupnů. Udělal jsem hliníkovej kryt na hdd, teplotu mam při netu, wordu okolo 36 stupnů a od cvakáni mam pokoj.
PS: To cvakání mi nevadilo spíš se mi nelíbilo až 53 stupnů na hdd při defragmentaci
PS: To cvakání mi nevadilo spíš se mi nelíbilo až 53 stupnů na hdd při defragmentaci
FL90v2 GF8600GT@660/1320/470MHz; T7700@0,8-2,4GHz@0,85-1,05V; 2x1Gb RAM; Seagate 200Gb 7200RPM G-force; BT; WiFi;
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Quest:
Jasný, jasný ...dám vědět. Jedu tam zítra. Domluvil jsem se s panem Coufalem na čtvrtou odpolední.
vrtacek:
teplotní rekalibrace (cvaknutí) by měla proběhnout jenom v extrémních podmínkách, a především ne každou minutu, či vteřinu. Měl ses vykašlat na homemade porychtuningy a začít kafrat do VBI. Vložils do toho NTB peníze, ne? - tak by to taky mělo vypadat. Za 30K by to snad mohlo bejt alespoň tichý... [/u]
Jasný, jasný ...dám vědět. Jedu tam zítra. Domluvil jsem se s panem Coufalem na čtvrtou odpolední.
vrtacek:
teplotní rekalibrace (cvaknutí) by měla proběhnout jenom v extrémních podmínkách, a především ne každou minutu, či vteřinu. Měl ses vykašlat na homemade porychtuningy a začít kafrat do VBI. Vložils do toho NTB peníze, ne? - tak by to taky mělo vypadat. Za 30K by to snad mohlo bejt alespoň tichý... [/u]
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.
To že ten NTB je slyšet mi nějak moc nevadí stejně mam furt zapnutý písničky a asi 3m vedle hučí P4ka. Ten hlinikovej kryt sem dělal jen kvůli teplotě HDD která potom slezla o 6 stupnů, to že to přestalo cvakat to mam jako bonus
FL90v2 GF8600GT@660/1320/470MHz; T7700@0,8-2,4GHz@0,85-1,05V; 2x1Gb RAM; Seagate 200Gb 7200RPM G-force; BT; WiFi;
len tak pre informaciu pre dvoma tyzdnami vysla nova verzia Rmclock 2.35.0 ktora ma lepsiu podporu u Santa Rosa. Zatial som si vsimol ze mi pribudla moznost nastavenia voltaze na 0.9v. A este pribudol nejaky novy nasobic 8x typu SuperLFM neviete nahodov co to je?
Compal FL90v1 CPU: C2D T7500@2.2GHz VGA: 8600M GT 256MB 648MHz@1296@478MHz RAM: 2x1 GB Dual Channel Kingston 667MHz HDD: SEAGATE Momentus 160GB 5400.3 S-ATA 8MB Cache Win: XP prof
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Kucí vopálený!
mám to lupání konečně nahraný zblízka http://brodec.org/bordel.mp3
a potom tady asi z 15 cm http://brodec.org/bordel2.mp3
BTW, někdo si pořád na VBI stěžuje, že mu nejde mikrofón. Jde, jenom ho zřejmě neumí nastavit. Mě funguje jak externí mikrofón, tak mikrofón integrovaný.
mám to lupání konečně nahraný zblízka http://brodec.org/bordel.mp3
a potom tady asi z 15 cm http://brodec.org/bordel2.mp3
BTW, někdo si pořád na VBI stěžuje, že mu nejde mikrofón. Jde, jenom ho zřejmě neumí nastavit. Mě funguje jak externí mikrofón, tak mikrofón integrovaný.
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.
i já si troufám říct že za ty peníze je VBI skvělá volba, sám jsem si jeden kousek po dlouhém zvažování pořídil a zatím musím říct že maximální spokojenost, protože za cenu 28248 Kč težko sehnat něco, co by se výkonem alespoň trošku přiblížilo..
FL90 v.2,T9300 2,5 Ghz 6MB L2 cache PENRYN, 4GB Ram, SEAGATE Momentus 200GB, 7200ot., S-ATA-II, 16MB, 2.5", NCQ, G-Force, Nvidia 8600GT 512 mb, WIFI,BT,Vista 64 Home Premium..
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Hurá! Mám novej disk, kterej necvaká.
Musím říct, že mi zprvu zatrnulo, když hlavní technik z VBI přiložil ucho na víko mého běžícího laptopu a řka: "já teda žádný lupání neslyším" Netrnulo mi z toho, že by ten notebook jel najednou tiše, ale z toho, že technik přikládal ucho do míst, kde se pevný disk nenachází. A já na to: no jo, však ale hadr je tajhlec!"
No... jakej jsem z něj měl pocit, když mi řekl, že ten disk se pokusí vyměnit? Hodně špatnej. Jenže přes všechna moje očekávání se toho zhostil velice dobře a přicválal za 15 minut, že už to má hotový.
Musím říct, že mi zprvu zatrnulo, když hlavní technik z VBI přiložil ucho na víko mého běžícího laptopu a řka: "já teda žádný lupání neslyším" Netrnulo mi z toho, že by ten notebook jel najednou tiše, ale z toho, že technik přikládal ucho do míst, kde se pevný disk nenachází. A já na to: no jo, však ale hadr je tajhlec!"
No... jakej jsem z něj měl pocit, když mi řekl, že ten disk se pokusí vyměnit? Hodně špatnej. Jenže přes všechna moje očekávání se toho zhostil velice dobře a přicválal za 15 minut, že už to má hotový.
cvakani disku
pokud vam ten disk cvaka pravidelne takto bude asi tim, ze se disku da nastavit aby se po urcite dobe hlavicky presouvali do bezpecne polohy
zaznamenávám ale tři druhy zvuků... čtení/zápis to asi každej zná. Pak znám takový slabý cvaknutí, není tak hlasitý a je to vždy když nemá co na práci tak po chvilce cvakne (to bude asi to parkování hlav) a pak ten třetí ten je hlasitější než ten před tím a je to spíš takové mlasknutí a ten slyším velice zřídka... To bude asi teplotní kalibrace...
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2
ahoj všem prosím o radu..koupil jsem si wifinu do NBka od i Intelu PRO/Wireless 3945AGM a když ji tam zapojím tak bych měl do ní zapojit dva drátky(bílej a černej) tyhle drátky tam jsou na základce a ještě tam je šedivej co snim?
VBI Compal FL90v2, C2D T725O 2.OGHz, 2GB RAM 667mhz, nVidea 86OOM GT 512 MB RAM, Seagate 16OGB 72OOot./min., Windows Vista Ultimate, 3D Mark O6 3347p.
někde ve třetině videa je instalace wi-fi, pokud to nepomůže mrknu se jak je mám zapojený já http://www.youtube.com/watch?v=LP5vyxXjHuo
VBI Compal FL90; T7500; 2x1GB RAM; Seagate momentus 120GB, 7200ot., SATA2; Win XP Pro SP2