VBI a ISIC
VBI a ISIC
Předpokládám, že je hodně z vás studenty, takže pokud máte ISIC srazí vám to cenu o cca 1k (BT a WiFi zdarma). http://isic.vbi.cz/ Zvláštní je, že se tím nikde na hlavní stránce nechlubí. Našel jsem to úplně náhodou.
Mám dvě otázky:
1. Je možné si objednat notebook se slevou na ISIC kartu když nejsem její majitel. (Chtěl bych to na svoje jméno, ale ISIC je mé sestry)??
2. Pokud využiju té slevy s ISIC kartou, můžu mít tu dražší wifi kartu (Intel® Next-Gen Wireless-N Adapter...), nebo se musím spokojit s tou levnější bez Draft-N??
Děkuji za vaše odpovědi.
1. Je možné si objednat notebook se slevou na ISIC kartu když nejsem její majitel. (Chtěl bych to na svoje jméno, ale ISIC je mé sestry)??
2. Pokud využiju té slevy s ISIC kartou, můžu mít tu dražší wifi kartu (Intel® Next-Gen Wireless-N Adapter...), nebo se musím spokojit s tou levnější bez Draft-N??
Děkuji za vaše odpovědi.
lanyz:
1) Tak oficialne nemuzes, ale co vim, tak to asi nejak zvlast nekontroluji. Kazdopadne, pokud to uplatnujes na notebooknamiru.cz, tak se tam muzes registrovat jako sestra, ovsem nasledne na vbi.cz se registrovat jako ty sam.
Stejne te uz potom bude zajimat jenom VBI.cz, kde budes uplatnovat reklamaci, servis, vraceni penez, atd...
2) Tam nepisou ani to, ze by to mela byt ta druha, cili bych si tam nakonfiguroval tu lepsi.
1) Tak oficialne nemuzes, ale co vim, tak to asi nejak zvlast nekontroluji. Kazdopadne, pokud to uplatnujes na notebooknamiru.cz, tak se tam muzes registrovat jako sestra, ovsem nasledne na vbi.cz se registrovat jako ty sam.
Stejne te uz potom bude zajimat jenom VBI.cz, kde budes uplatnovat reklamaci, servis, vraceni penez, atd...
2) Tam nepisou ani to, ze by to mela byt ta druha, cili bych si tam nakonfiguroval tu lepsi.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
- občas něco napíše
ISIC
No asi se to fakt moc nehlida me se podarilo na 1sk ISIS koupit 2 notebooky kazdy s jinou fakturou na noteboonamiru.cz asi to zapomeli resit ze uz jednou slevu dali
Hanamaki píše:jo na pc.itek.cz mají myslím nejnižší ceny
dá se tam ušetřit i 2000Kč za komponenty a 1000Kč za tu ISIC kartu kde ti daj zdarma Wifi a Bluetooth - a to je dost výrazná sleva
Takže mám na vbi.cz napsat kolik by mě to stálo a pak dostanu tu slevu?
Jinak chystám se na sestavu FL90, C2D T7100, Hitachi Travelstar 5K160 80GB, 1GB RAM a zatím to vychází na noteboknamiru na 24 300,-. Dostanu nekde jeste lepsi cenu?