Ahoj lidi, plánuju si během 14 dnů pořídit tento NB a zajímalo by mě, jestli s ním máte někdo zkušenosti. Jestli je poruchový, jakou má výdrž, myslím reálnou, ne udávanou a jestli je výkon dostatečný.
VBI
ASmobile S37S 13.3'', S-ATA, SuperMulti, VGA GeForce 8400M G 256MB
lesklý, WXGA 1280x800, WebCam, čtečka 3v1, ExpressCard, FireWire, Bluetooth
šaši obsahuje
# česká klávesnice
# optická mechanika SuperMulti DVD+ DVD- DL a RAM
# AC adaptér 90W
# 6ti článková baterie 5200mAh
link na obrázky a info...je to ten druhý odshora
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7250, BOX 2.00GHz, 800MHz FSB, 2MB L2
2GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM
SEAGATE Momentus 200GB 7200 S-ATA-II 16MB 2.5'' NCQ G-Force
Myslím, že to je vpoho kombinace a zajímaly by mě vaše názory.
NEchtěl jsem toto téma dát do sekce výběr NB, protože tady očekávám větší znalosti přes VBíčka
A jen tak mimochodem, chtěl bych k tomu NB připojit externí dvoukanálovou zvukovou kartu pro DJské účely...
Máte s tím někdo zkušenosti a co byste mi doporučili?
Díky moc za všechny odpovědi...
Jak je na tom VBI ASmobile S37S 13.3´ ???
Jak je na tom VBI ASmobile S37S 13.3´ ???
Naposledy upravil(a) V_I_N_C_E_N_T dne 03 úno 2008 14:22, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduše řečeno: pokud máš menší rozpočet a menší bedny, sežeň si externí zvukovku "Tapco link USB" a třeba powermixer od Behringeru. Powermixer musí být potom zapojen do stejné zásuvky, jako laptop, abys zamezil bručení. Samozřejmě to chce co nejkratší signálové kábly od zvukovky k powermixeru.
Tapco:
http://img292.imageshack.us/my.php?imag ... 001yy2.jpg
nevidím na ní žádný procesor, takže budeš potřebovat silnější procesor a dostatek rychlé paměti v laptopu. Rychlej, pevnej disk je taky důležitej. Ostatně, pokud jsi v tomhle odkojený, nemusím ti nic moc vysvětlovat. Desktop, je desktop.
BTW, o tomhle notebooku nic nevím.
Tapco:
http://img292.imageshack.us/my.php?imag ... 001yy2.jpg
nevidím na ní žádný procesor, takže budeš potřebovat silnější procesor a dostatek rychlé paměti v laptopu. Rychlej, pevnej disk je taky důležitej. Ostatně, pokud jsi v tomhle odkojený, nemusím ti nic moc vysvětlovat. Desktop, je desktop.
BTW, o tomhle notebooku nic nevím.
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.