Jaky NTB by jste brali vy? 2 kandidati
-
- Moderátor
Chlapi mel bych jeste par dotazu, omlouvam se za neodbornost z me strany.
- kdyz v eshopu pisou, ze ma notebook predinstalovany system, ktery nedodavaji na DVD, jak v tomto pripade s pripadnou nutnosti formatu disku? Mam stolni PC a vim, ze to nekdy neni od veci preinstalovat Windows, ba co vic, mnohdy je to nutnost, tak jak na to v tomto pripade?
- kdyz k notebooku se 4GB RAM dodavaji 32bitovy system, jak na to, abych vyuzil potencial toho, co tam cpou? vykaslat se na prilozeny system a sehnat si nekde 64bit verzi?
- jak je na tom 64-bit verze windows a kompatibilita ostatniho software. Jak jsem zminoval, delam v CAD/CAM a nechci se dockat dne, kdy si koupim novy notas a programy mi nepofrci. Vim, ze u nekterych programu se pri instalaci voli 32/64 verze, ale co ty, u kterych volba neni?
Dikec!
- kdyz v eshopu pisou, ze ma notebook predinstalovany system, ktery nedodavaji na DVD, jak v tomto pripade s pripadnou nutnosti formatu disku? Mam stolni PC a vim, ze to nekdy neni od veci preinstalovat Windows, ba co vic, mnohdy je to nutnost, tak jak na to v tomto pripade?
- kdyz k notebooku se 4GB RAM dodavaji 32bitovy system, jak na to, abych vyuzil potencial toho, co tam cpou? vykaslat se na prilozeny system a sehnat si nekde 64bit verzi?
- jak je na tom 64-bit verze windows a kompatibilita ostatniho software. Jak jsem zminoval, delam v CAD/CAM a nechci se dockat dne, kdy si koupim novy notas a programy mi nepofrci. Vim, ze u nekterych programu se pri instalaci voli 32/64 verze, ale co ty, u kterych volba neni?
Dikec!
mym osobnim favoritem je notebook s HD 3650. Hlavnimi vyhodami notebooku je vysoce taktovany procesor Core 2 Duo a tato graficka karta. Hlavni vyhoda karet od Ati v noteboocich je jejich vyrobni proces, ktery je od Nvidie o dost mensi. Ku prikladu 8600M GT je 80nm a HD 2600 je na 65nm, cim min, tim to min topi. Navic kdybych mel penize, tak bych si tento notebook urcite koupil. Vykonove se radi karta skoro do high endu. Mozna by bylo lepsi pockat na mobilni HD 3850 a HD 3870, ale nemam predstavu, kdy prijdou na trh.
Chlapi, tak nakonec jsem zvolil mozna trochu necekane tento kousek, je to novy model, dorazit by mel behem par dnu.
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15c.html
Snad to bude dobry, napisu jakmile dorazi.
to věřím, že je IN, ale to tak možná pro naše drahé polovičky... ještě by tam mohly být nějaké třpitivé kamínky (nemyslím tím speciální edici od MSI ) aby to bylo ještě více IN
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
- Moderátor
Daiv píše:Chlapi, tak nakonec jsem zvolil mozna trochu necekane tento kousek, je to novy model, dorazit by mel behem par dnu.
Můžu se zeptat, kde jsi zjistil, že ti přijde během pár dní? dík
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“