ThinkPad R61 nebo Amilo 2548 nebo nějaký váš tip?
ThinkPad R61 nebo Amilo 2548 nebo nějaký váš tip?
Zdravím, mám v plánu koupit si nový ntb, momentální kandidáti sou ti v halvičce, potřeboval bych od vác, abyste mi je skritizovali a řekli, který by byl lepší. Samozřejmě přivítám i další tipy od vás.
Moje požadavky:
-co největší výdrž
-LCD né větší než 15,4 ne menší než 13,3, uvítal bych střed
-nepotřebuju vůbec žádnou zázračnou grafiku, stačí něco slabšího, ale ne zase něco na úrovni mekintoša.
-celkem velký hdd
-dost dobré LCD, co se týče barev apod.
Postupem času asi určitě eště něco přidám, zatím předem moc děkuji
Moje požadavky:
-co největší výdrž
-LCD né větší než 15,4 ne menší než 13,3, uvítal bych střed
-nepotřebuju vůbec žádnou zázračnou grafiku, stačí něco slabšího, ale ne zase něco na úrovni mekintoša.
-celkem velký hdd
-dost dobré LCD, co se týče barev apod.
Postupem času asi určitě eště něco přidám, zatím předem moc děkuji
chápej to tak, že LCD u notebooků se klasickým LCDčkům nevyrovná. Nějaké jsou lepší, ale zase dražší...VAIO, XPS s LED podsvícením..zrovna ty dva typy co jsi tu postoval jsou úplně normální notebookové displaye a ThinkPad je pracovní nástroj, takže ten na grafiku rozhodně není..navíc matný display, tam je podání barev..no ehm mizerné.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
nebuď blázen, pukud ten notebook nebudeš přenášet každej den a opravdu ho nepotřebuješ na práci a tak.....tak tyhle booky úplně stačí, je úplně zbytečný si kupovat dražší.... Asi to Lenovo bude nejlepší volba...
Dell Vostro 1500, C2D 7250, 2GB Ram, Geforce 8400 GS 128 Mb, 250 HD Sata2.......
Hp Compaq nx 6310
Hp Compaq nx 6310
tož používat na výkonnost asi fakt málo, momenátlní situace je taková:
-hodně prostě offici, píšu dost
-pak hodně dost internet
-volný čas-filmy, seriály
přenositelnost? To bude podle ročních období, dejme tomu, že pod 3 hodiny výdrže bych jít určitě nechtěl kdybych nemusel, u toho Thinkpadu mě hodně sympatizuje ta vysoko udaná výdrž
-hodně prostě offici, píšu dost
-pak hodně dost internet
-volný čas-filmy, seriály
přenositelnost? To bude podle ročních období, dejme tomu, že pod 3 hodiny výdrže bych jít určitě nechtěl kdybych nemusel, u toho Thinkpadu mě hodně sympatizuje ta vysoko udaná výdrž
no, to zvladne prakticky kterykoliv notebook, ale jestli chces aspon trochu slusny displej, vykasli se na 13-14, kup si HP 6715b - do 20 se vlezes a ma WSXGA+ matny displej.
pri kancelarine je taky tohle rozliseni vyhodou, 3hodky vydzre to da vklidu, a ten displej je uz o necem jinem. sam mam 14-ku, barevne podani a hl. uhly nahoru dolu fakt nic moc, obcad odkonce hledam spravnou polohu, kdyz si vecer v posteli chcipustit nejaky film.
me to treba nevadi, pozadavek na displej jsem mel pouze "velke rozliseni na male uhlopricce", na barvicky mam doma externi.
pri kancelarine je taky tohle rozliseni vyhodou, 3hodky vydzre to da vklidu, a ten displej je uz o necem jinem. sam mam 14-ku, barevne podani a hl. uhly nahoru dolu fakt nic moc, obcad odkonce hledam spravnou polohu, kdyz si vecer v posteli chcipustit nejaky film.
me to treba nevadi, pozadavek na displej jsem mel pouze "velke rozliseni na male uhlopricce", na barvicky mam doma externi.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“