Lenovo C200 vs. Dell Inspiron 6400
Já nic na nikoho neházim tak klid
Reaguju na to co napsal Leon. O poruchovosti DELLu se dá taky diskutovat, od hořících baterek až po vzplanutej notebook. Neříkám, že je DELL šmejd naopak, některý DELL se mi moc líbí
Známej též má v práci DELL tuším, že zrovna nějakej Inspiron a je spokojenej, jen narážim na to, že prostě IBM je IBM maj nejlepší notebooky, řekl bych. Co maj lidi IBM málo kdy reklamujou s DELLem to bejvá jinak ale tím neříkám, že je šmejd.
EDIT: Je mi jasné, že u tvého táty v práci jsou největší profíci a taky jsou tam všichni největší masteři a v kuříčku si nesou svůj DELL. Ok. Ale to, že se DELL nerozbijí v práci tvého otce, neznamená, že na celém světě se nerozbijí. Viz. Problémy s baterkama a následně vzplanutím notebooku.

EDIT: Je mi jasné, že u tvého táty v práci jsou největší profíci a taky jsou tam všichni největší masteři a v kuříčku si nesou svůj DELL. Ok. Ale to, že se DELL nerozbijí v práci tvého otce, neznamená, že na celém světě se nerozbijí. Viz. Problémy s baterkama a následně vzplanutím notebooku.
tento účet již není aktivní.
Horici baterky (za ty nemuze Dell, ale SONY), horici celej stroj (videl jsem i vybouchly IBMko), to jsou vsechno extremy, kdy se to stane jednomu z milionu kusu, jen se kolem toho udela velka medialni bublina (viz vybuchujici mobil od Siemensu nebo baterka od Nokie). IBM ma sice stale nejspis nejlepsi notebooky, ale uz jen v rade T (zeby T jako Top?
). Treba vcera jsem se nechtic mirne oprel o zavrene Z61m a vrchni kryt se prohnul tak, ze jsem myslel, ze je po displeji. Nastesti nebylo. Nicmene zacinaji se nam tady u nich mnozit problemy s deskama a pametma

maxxz píše:EDIT: Je mi jasné, že u tvého táty v práci jsou největší profíci a taky jsou tam všichni největší masteři a v kuříčku si nesou svůj DELL. Ok. Ale to, že se DELL nerozbijí v práci tvého otce, neznamená, že na celém světě se nerozbijí. Viz. Problémy s baterkama a následně vzplanutím notebooku.
Mirni laskave svuj ton (zvlast ten sarkasmus). Nerekl jsem, ze se nerozbiji, jen to, ze kdyz to srovnam s IBMkama, vychazi to plus minus cosinus nastejno. So, calm down, dude.
A kdybych se mel bat, ze se neco rozbije a proto si to radeji nekoupim, tak dnes ziju nekde na opustenem ostrove v Mikronesii v dobe kamenne.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“