notebook na erasma
notebook na erasma
Ahoj,musim priznat ze nejsem moc odbornik pres vypocetni techniku tak se obracim na vase forum s nadeji ze se mi dostane odbornych rad a doporuceni tykajicich se vybreu ntb.
Po prazdninach se chystam na jednorocni studijni pobyt v zahranici a jako uzivatel stolniho pc sem byl poprve posatven pred nutnost vybrat si k nemu i mobilniho kamarda. Na jeho nakup sem si vyclenil castku 18 tis a asi jako kazdy bych za tuto castku chtel provest co nejlepsi nakup.
Zakladnim pozadavkem tedy asi je aby to byl notebook odolny,ne prilis tezky a zvladl zakladni kancelarske operace a pouzivani internetu...zaroven aby byl dostatecne vykony i na prehravani filmu, operace s fotkami a pripadne i na nejkou tu hru na odreagovani(nejem zadny parmen ale kdyby na mem ntb v nejake rozumne kvalite behala treba nejak starsi fifa dejme tomu 2007 asi bysme s ntb rychleji zkmaradili:-))) )
Dnes poprve brouzdam intrentovymi servery s touto tematikou a mam pocit ze jsem zahlcen informacemi jejichz dulezitost nedokzau sam posoudit...proto budu rad pokud mi v teto cennove relaci doporucite co nejvhodnejsi masinku(y) na jejichz porovani a zkusenosti ostanich uzivatelu se pak budu moci soustredit......
dekuji vam vsem za vas cas a ochotu a preji hezky den
Po prazdninach se chystam na jednorocni studijni pobyt v zahranici a jako uzivatel stolniho pc sem byl poprve posatven pred nutnost vybrat si k nemu i mobilniho kamarda. Na jeho nakup sem si vyclenil castku 18 tis a asi jako kazdy bych za tuto castku chtel provest co nejlepsi nakup.
Zakladnim pozadavkem tedy asi je aby to byl notebook odolny,ne prilis tezky a zvladl zakladni kancelarske operace a pouzivani internetu...zaroven aby byl dostatecne vykony i na prehravani filmu, operace s fotkami a pripadne i na nejkou tu hru na odreagovani(nejem zadny parmen ale kdyby na mem ntb v nejake rozumne kvalite behala treba nejak starsi fifa dejme tomu 2007 asi bysme s ntb rychleji zkmaradili:-))) )
Dnes poprve brouzdam intrentovymi servery s touto tematikou a mam pocit ze jsem zahlcen informacemi jejichz dulezitost nedokzau sam posoudit...proto budu rad pokud mi v teto cennove relaci doporucite co nejvhodnejsi masinku(y) na jejichz porovani a zkusenosti ostanich uzivatelu se pak budu moci soustredit......
dekuji vam vsem za vas cas a ochotu a preji hezky den
Myslel jsem ze displej leskly....Pry se uz dela ve vetsine typu ntb...ale cetl jsem ze je temer nemozne s nim pracovat v prostredi kde je nejake ostrejsi svetlo....ale nevim jak dalece je tomu skutecne tak....a jelikoz jedu do finska kde bude furt jen polarni noc moc svetla tam stejne nebude:-)
velokost asi 15,4 pokud to tedy neni jiz prilis velke na prepravu...zase to ale clovek asi ocenipri koukani na filmy nebo pracovani s vice otevrenymi okny...
co se tyce rozliseni jsem anlfabet...to je takove to 1280/1024??myslel jsem ze tohle rozliseni ma dnes vetsina ntb...nebo se mylim???
velokost asi 15,4 pokud to tedy neni jiz prilis velke na prepravu...zase to ale clovek asi ocenipri koukani na filmy nebo pracovani s vice otevrenymi okny...
co se tyce rozliseni jsem anlfabet...to je takove to 1280/1024??myslel jsem ze tohle rozliseni ma dnes vetsina ntb...nebo se mylim???
-
- Moderátor
http://hewlettpackard.mironet.cz/hp-671 ... s+dp82935/ já doporučuju tento.. zmiňoval ho už tady sirius..
ThinkPad T420
jestli to tedy dobre chapu tak tenhle hp nema dvoujadrovej procesor...nevim tedy jak dalece je to nutnost ale pri dnesnim studiu teto problematiky jsem vyrozumel ze dvoujadrovy procesor je lepsi pokud budu chtit aby mi najednou bezely dva a vice programu coz asi urcite vyuzivat budu...jinak hp ma asi vyhodu co se tyce odolnosti,servisu a moznosti vymeneni nahradnich dilu ale clovek zrejme neco priplati za znacku....modely od jinych firem (asus,acer) zrejme ve stejne cennove kategorii budou co se tyce vykonosti lepsi ale zase zrejme budou nastiru s odolnosti a spolehlivosti...mate s nimi nekdo tyto zkusenosti???
no kolem 26 stoji verze s wsxga+ displejem a grafikou quadro 140m.
kolem tech 18 lze sehnat s dvoujadrem, int.grafikou a displejem wxga. to je take duvod, prc bych se v teto cene klonil spise k HP, preci jen je to take kvalita a vybava je lepsi, hl. wsxga+ displej je o necem jinem
kolem tech 18 lze sehnat s dvoujadrem, int.grafikou a displejem wxga. to je take duvod, prc bych se v teto cene klonil spise k HP, preci jen je to take kvalita a vybava je lepsi, hl. wsxga+ displej je o necem jinem
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Taj je to bussines vzhled, pokud ti nevyhovuje tak se musíš mrknout po multimediálních modelech, ale tam zase nehledej kvalitu. Jinak design je samozřejmě věc názoru, pro mě je třeba nový grafitový vzhled Compaqů tím nejhezčím vůbec...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“