noťas pro holku

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 08 srp 2008 18:52

Přednostmi jsou cena, váha, velikost. Na internet, ICQ, office a filmy jsou jako dělané. N ěch, co mají 10" displej se dá už i slušně psát díky dobré klávesnici. nevýhodou je, že by sis asi musela dokoupit externí mechaniku a že někomu může celodenní práce na tak malém stroji připadat nepříjemná. Na druhou stranu, za ušetřené peníze by sis mohla houpit nějaký externí 22" LCD. takto se s netbookem, mechanikou a LCD dostaneš někam ke 20 klackům...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

cutworm

Příspěvekod cutworm » 08 srp 2008 18:58

ju tak...no, když mně se desítka zdá už dost malá...když už si kupuju noťase, tak aby už v tom bylo všechno, takže žádná externí mechanika nebo dokupovat něco navíc. Ale tak chápu, že pro někoho je to výhodný;-)

Jinak to asi vyhraje ta Toshiba...ale ještě nějak musím zpracovat svýho kamaráda, který mi neustále vnucuje minimálně 15" se super grafikou a tak...to se mi zdá zbytečný, protože to nevyužiju...

A ještě se zeptám...XP nebo Visty?

vvoody
občas něco napíše

Příspěvekod vvoody » 08 srp 2008 19:23

predpokladam ze s xp mas skusenosti :D kto nie.... :)
v pripade tej toshiby http://www.alza.cz/toshiba-satellite-pr ... d93452.htm si mozes rovno skusit predinstalovanu vistu a ked ti nic nepovie tak k tomuto natasu mas aj dvd-cko s xp-ckom, no v mojom pripade to vidim asi tak ze si nebudem kazit pekny vecer straveny vybalovanim noveho notasu a tu vistu dam rovno prec a nahodim xp

cutworm

Příspěvekod cutworm » 16 srp 2008 21:09

jen jsem se sem vrátila, abych poděkovala za pomoc s výběrem:-)

Tošíbku už mám doma:-)

děkuju...doufám, že bude šlapat co nejdýl...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“