noťas pro holku
-
sirius1983
- Moderátor

Přednostmi jsou cena, váha, velikost. Na internet, ICQ, office a filmy jsou jako dělané. N ěch, co mají 10" displej se dá už i slušně psát díky dobré klávesnici. nevýhodou je, že by sis asi musela dokoupit externí mechaniku a že někomu může celodenní práce na tak malém stroji připadat nepříjemná. Na druhou stranu, za ušetřené peníze by sis mohla houpit nějaký externí 22" LCD. takto se s netbookem, mechanikou a LCD dostaneš někam ke 20 klackům...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
cutworm
ju tak...no, když mně se desítka zdá už dost malá...když už si kupuju noťase, tak aby už v tom bylo všechno, takže žádná externí mechanika nebo dokupovat něco navíc. Ale tak chápu, že pro někoho je to výhodný;-)
Jinak to asi vyhraje ta Toshiba...ale ještě nějak musím zpracovat svýho kamaráda, který mi neustále vnucuje minimálně 15" se super grafikou a tak...to se mi zdá zbytečný, protože to nevyužiju...
A ještě se zeptám...XP nebo Visty?
Jinak to asi vyhraje ta Toshiba...ale ještě nějak musím zpracovat svýho kamaráda, který mi neustále vnucuje minimálně 15" se super grafikou a tak...to se mi zdá zbytečný, protože to nevyužiju...
A ještě se zeptám...XP nebo Visty?
predpokladam ze s xp mas skusenosti
kto nie....
v pripade tej toshiby http://www.alza.cz/toshiba-satellite-pr ... d93452.htm si mozes rovno skusit predinstalovanu vistu a ked ti nic nepovie tak k tomuto natasu mas aj dvd-cko s xp-ckom, no v mojom pripade to vidim asi tak ze si nebudem kazit pekny vecer straveny vybalovanim noveho notasu a tu vistu dam rovno prec a nahodim xp
v pripade tej toshiby http://www.alza.cz/toshiba-satellite-pr ... d93452.htm si mozes rovno skusit predinstalovanu vistu a ked ti nic nepovie tak k tomuto natasu mas aj dvd-cko s xp-ckom, no v mojom pripade to vidim asi tak ze si nebudem kazit pekny vecer straveny vybalovanim noveho notasu a tu vistu dam rovno prec a nahodim xp
-
cutworm
Zpět na „Jaký vybrat notebook“