Notebook pro studenta FIT VUT (kolem 17000 Kc)

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Sperkys
občas něco napíše

záruka

Příspěvekod Sperkys » 21 srp 2008 18:50

a taky ta záruka, neni náhodou jenom u tý firmy co to prodává, jesti jo tak je to pěkně blbý, ale nevim neštudoval jsem ty jejich podmínky a jinak na gigacomputer jsem četl dost negativních názorů, takže nevim jestli je to dobrá volba, nejdřív jsem chtěl taky notebook aby měl dobrou grafárnu a byl krásnej, jenže to je na nic když se ti sere a čekáš měsíc než ti ho spraví. Já osobně trochu slevim z GB/Mhz a koupim spolehlivej stroj než abych kupoval paviliona, ale je to tvoje věc, já mám jiný cenový rozpětí než ty tak dělej jak myslíš......

bohus
občas něco napíše

Příspěvekod bohus » 21 srp 2008 20:19

A jaky mas cenovy rozpeti? No zaruka je dva roky a pokud se neco posere a oni to dokazi opravit, tak pry to udelaji do druhyho dne, ale zajimalo by me co dokazi oni sami opravit:) A jinak maji domluvenej servis, takze to posilaji do toho Polska a rikal, ze se to vetsinou pohybuje neco pres 14 dni. On to tam vede znamej a zatim vsechno co jsem mel od nej, tak uplne bez problemu, tak snad i ten notas a ze zkusenosti rikal, ze ty notasy by mely vydrzet...

P.S.: Ty prelepky mi tam pry hodi, takze pohoda.
P.S.: A stejne si myslim, ze ty HPcka jsou lepsi volba nez Acer,Asus,MSI,...a hodne lidi tady nadava na ty "multimedialni" notasy, ale znam docela dost lidi co je ma, prenasi je a vydrzi jim min. dva roky, nez zastaraji a to i ten Acer.No uvidime jaka bude moje vlastni zkusenost:)

zivan
guru

Příspěvekod zivan » 21 srp 2008 21:18

Prelepky tam sice budou, ale takova francouzska AZERTY klavesnice muze byt sranda :-) Vis z jake zeme je puvodne? Mohou byt jinak popsane klavesy Esc, Insert, Home...atd.

Pokud to bude mit licenci treba na francouzske Vista Home, tak tam podle me nejde legalne jen tak dat ceskou verzi.

A podle jejich podminek je vsechno zbozi pouzite (pokud neni vyslovne uvedeno, ze je nove), zaruka na pouzite zbozi je smluvni a nevztahuje se na vady vznikle pouzivanim. Takze je zaruka jen na skryte vady pri koupi. Pokud oni reknou, ze je to zavada vznikla pouzivanim, tak mas smulu nebo se musis soudit.

Ja bych do toho teda nesel :(
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Sperkys
občas něco napíše

Příspěvekod Sperkys » 22 srp 2008 10:51

Já si právě taky myslim, že je to tak nějak jak říká zivan, ale zase když tam máš někoho komu můžeš věřit tak by to mohlo být v pohodě, ale nevim teda s tou opravou do druhýho dne :D ... tomu bych moc nevěřil. A při troše štěstí tam budeš mít anglickou klávesnici, když bude francouzska tak ses v haji, to bych si teda zjistil bejt tebou, já měl vyhlídnutý jedno vaio a bylo to stejný co kupuješ ty, taky jakoby ´´POUŽITÝ´´ se zárukou, ale vlastně dovenzený a otestovaný v SONY, ale prej to nemůžou už prodávat jako nový a tam byla anglická klávesnice třeba. Zase 15 000 je dost a myslim si že bys za to sehnal paviliona i normálně a pokud seš student tak máš na hpmarketu slevu

Sperkys
občas něco napíše

Příspěvekod Sperkys » 22 srp 2008 10:55

HP Pavilion dv6920 tam maji za 17 s dph to bych si ty 2k přihodil bejt tebou, to by mi za to nestálo

Zpět na „Jaký vybrat notebook“